Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
0 26.06.2017 22:40:28

Olimpija vzela tistega, ki je potrpežljivo čakal

alesfevzer.com
Če rečemo, da so hoteli drugače, pa niso mogli, smo najbrž povedali vse.

Dražen Bubnić ni bil prva izbira mož v Stožicah, ampak tisti rezervni mož, ki pridno čaka tam nekje, da ga spet pokličejo, ko izčrpajo druge možnosti. In to se je zgodilo, tako, da bo Bubnić tudi v naslednji sezoni nosil dres Uniona Olimpije, skupno bo to že njegova četrta sezona v zeleno-belem dresu.

"Zelo sem vesel podaljšanja sodelovanja s klubom, s katerim smo lani osvojili oba domača naslova. Sam bom dal vse od sebe, da ekipi znova pomagam do zastavljenih ciljev," je zadovoljen 31-letnik, ki je v minuli sezoni v evropokalu v povprečju dosegal 6,6 točke in 1,5 skoka na tekmo, v slovenskem prvenstvu je beležil 4,8 točke in 2,2 skoka na srečanje, v Ligi ABA pa je prispeval 2,4 točke in en skok na tekmo.

"Odločili smo se, da v ekipi obdržimo Bubniča. Igralca poznamo in vemo, kaj lahko od njega pričakujemo. Dražen je slovenski igralec, ki lahko nastopa na dveh pozicijah in je sprejel ponujeno vlogo v ekipi," je ob podaljšanju sodelovanja povedal trener Gašper Okorn, ki ima zdaj v ekipi šest igralcev, vseh šest Slovencev.

"Hitro smo se strinjali glede pogojev in njegove vloge, zato težav pri dogovoru za prihajajočo sezono ni bilo in ekipa je v mozaik dobila novega slovenskega igralca, ki v Stožicah ne bo nov obraz. Sestava ekipe tako poteka po načrtu. Šele ko bo zaključeno slovensko ogrodje, ki si ga lahko privoščimo, bomo posegli po tujih okrepitvah," pa je dejal direktor Matevž Zupančič.

Članki iz rubrike