Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ku
ku
5 07.02.2017 15:46:27

Bes v Crveni zvezdi: Zakaj nihče ni ustavil linča na tekmi s Partizanom? (video)

aba
Po porazu v ligi ABA s Partizanom so v Crveni zvezdi napisali ogorčeno pismo javnosti.

V nedeljo je Crvena zvezda po 20 zaporednih zmagah doživela prvi poraz v ligi ABA v tej sezoni, na kolena jo je uspel spraviti njen najhujši tekmec Partizan. Pri rdeče-belih so po dvoboju v odprtem pismu ostro obsodili pogoje, ki so vladali na tekmi v dvorani Pionir oziroma Aleksandar Nikolić, kot se zdaj imenuje.

V dolgem pismu so "obračunali" s Partizanom, vodstvom lige ABA in Košarkarske zveze Srbije. Tule je le del tistega, kar so napisali pri Crveni zvezdi:



"Razlog za to pismo ni rezultat tekme, ampak tisto, kar se je na njej dogajalo. Igralci in maloštevilna delegacija Crvene zvezde so se v svojem mestu, v svoji državi, v dvorani, v kateri trenirajo in igrajo svoje tekme, počutili in bili sprejeti, kot da so na vojnem območju. To je prava sramota, ob kateri ne želimo ostati tiho ali vse skupaj pripisovati vzdušju, žaru borbe ali podobnim, s katerimi se bodo samooklicani ideologi posluževali, ko bodo pojasnjevali, da je vse to normalno in da zgolj želimo opravičiti poraz.
Med nedeljsko tekmo smo bili deležni najbolj primitivnih verbalnih žaljivk, praktično niti ena minuta odmora pa ni minila normalno, od toče projektilov, s katerimi so ciljali trenerja, igralce, vodjo ekipe, zdravnika ..., med tekmo je na igrišče padlo na desetine vžigalnikov, steklenice, kovanci ... Nikomur ni prišlo na misel, da vsak poskuša ustaviti ta svojevrstni linč? Tako predstavo smo že gledali, a je ne želimo več."

Članki iz rubrike