zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

sta
sta
0 23.01.2016 19:18:08

Agonija Krke se še kar nadaljuje

Nikola Miljković
Košarkarji Krke so v 21. krogu lige ABA doživeli poraz. Na gostovanju so izgubili z MZT Skopjem s 67:69.

Agonija Krke se nadaljuje tudi pod vodstvom novega trenerja Vladimirja Anzulovića. Novomeščani so na gostovanju v Skopju doživeli peti zaporedni poraz v ligi Aba in si pet krogov pred koncem rednega dela nakopali nove težave.

Zanje so si krivi povsem sami, saj so imeli zmago tokrat na dosegu roke. Po odličnem prvem polčasu, v katerem so dosegli 45 točk in imeli večkrat dvomestno prednost, so v nadaljevanju povsem odpovedali. V dvajsetih minutah so dosegli vsega sedem košev ali 22 točk.



Katastrofalna je bila predvsem zadnja četrtina, v kateri je Krka zmogla komaj en koš iz igre oziroma osem točk. Prvo točko je zabeležila šele po dobrih šestih minutah igre, ko se je MZT dokopal do prvega vodstva na tekmi (62:59). Kljub obupni predstavi - trojke 0:12, so imeli novomeški košarkarji celo priložnost za zmago. Osem sekund pred koncem so pri točki zaostanka krenili v napad, toda Luka Lapornik se v prodoru ni najbolje znašel.

Za Krko zdaj nastopajo odločilni tedni; v sredo jo čaka predzadnja tekma v drugem delu pokala Fiba, ki jo mora dobiti, če želi ostati v igri za napredovanje, v preostalih petih tekmah lige Aba pa bo trikrat gostovala in dvakrat igrala doma. Prvič 30. januarja proti Igokei.

Značke: krka, košarka

Članki iz rubrike