Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

Screenshot 2024-04-25 at 16.31.28 Necenzurirano

Žakelj obrnil ploščo: zdaj ve, da je na ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

gv
gv
0 26.04.2017 11:42:42

Lastnik za neuspeh kaznoval igralce Panathinaikosa: Pozabite na letalo, 1100 kilometrov boste prepotovali z ...

Panathinaikos je moral v četrtfinalu evrolige s 3:0 v zmagah priznati premoč Fenerbahčeju, lastnik grškega velikana pa bo svoje igralce kaznoval na sila zanimiv način.

Košarkarji Panathinaikosa so v torek izpadli v četrtfinalu evrolige. Pomagala jim ni niti prednost domačega igrišča, saj je Fenerbahče na uvodnih dveh gostovanjih dvakrat slavil, nato pa na tretji tekmi pred domačimi gledalci potrdil uvrstitev v polfinale.


Vodstvo grškega kluba s tem poraznim izkupičkom kakopak ni bilo zadovoljno, lastnik moštva Dimitris Gianakopulos pa je sprejel sila zanimivo odločitev in svoje igralce kaznoval na neobičajen način. Kazen ni bila finančne narave, ampak bolj vzgojne. Košarkarjem Panathinaikosa je tako preklical letalske karte iz Istanbula v Atene, igralci pa bodo morali skoraj 1100 kilometrov dolgo pot premagati z avtobusom!

Kot zanimivost velja dodati, da so v vodstvu kluba svojim igralcem obljubili lepo nagrado v primeru uvrstitve na zaključni turnir. Če bi se jim uspelo uvrstiti med najboljše štiri, bi dobili bonus v višini 250.000 evrov. Pa naj kdo reče, da niso dobili prave motivacije ...

Članki iz rubrike