Mile Ćulibrk Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj ...

Taylor Swift Svet24.si

Nov album Taylor Swift – 31 pesmi, vsaka s ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 31.03.2017 19:35:33

Finale košarkarske lige prvakov bo gostil španski Tenerife

Vodstvo Fibine košarkarske lige prvakov je sporočilo, da bo zaključni turnir četverice najboljših ekip v sezoni 2016/17 konec aprila gostil španski Tenerife. Na finalu tekmovanja, kjer je v predtekmovanju nastopal tudi slovenski prvak Helios Suns, bodo poleg domačinov igrali še turški Banvit, italijanska Venezia in francoski Monaco.

"Veseli smo, da smo izbrali Tenerife za prvega gostitelja finalnega turnirja lige prvakov. Vemo, da lahko ta klub gosti izjemne tekme, podpira pa ga tudi lokalna skupnost. Navdušeni smo, da lahko turnir podelimo takšnemu gostitelju, ki je na vrhu tudi v svojem državnem tekmovanju. Vse to pa zagotavlja izjemen košarkarski konec tedna," je v uspeh zaključnega turnirja prepričan direktor lige Patrick Comninos.


Polfinale bodo igrali 28. aprila, tekma za tretje mesto in finale sta načrtovana za 30. april. Polfinalna para pa bodo določili naslednji teden.

Liga prvakov je v tej sezoni doživela prvenec, med 40 ekipami iz 31 držav je bil med udeleženci tudi Helios Suns. Slovenski klub je igral v predtekmovanju med novembrom lani in januarjem letos, a si z dvema zmagama in 10 porazi ni priboril mesta v izločilnem delu.

Značke: košarka, sta

Članki iz rubrike