mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

poroka rudi marjetka Njena.si

Marjetko in Rudija razdvojili, a sta našla pot ...

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 24.03.2017 23:51:15

Dončić ob zmagi Reala udeležen s štirimi točkami

Profimedia
Košarkarji so v evroligi v petek odigrali še štiri tekme 28. kroga. Edini slovenski košarkar, ki je bil danes aktiven, je bil Luka Dončić, ki je ob zmagi Real Madrida na gostovanju v Atenah pri Olympiacos Pireju z 79:73 v 19:04 minutah dosegel štiri točke in imel tri skoke, tri podaje in 2 ukradeni žogi.

Največ zaslug za zmago madridskih košarkarjev, ki so ohranili prvo mesto na lestvici, sta bila Anthony Randholph in Sergio Lull, ki sta dosegla po 21 točk, v domači ekipi, ki tudi že ima zagotovljen nastop v končnici evrolige pa Nikola Milutinov z 18 točkami.


Do pomembne zmage je prišla Darušafaka, ki je v mestnem obračunu premagala Galatasaray. Z zmago so ohranili stik s Crveno zvezdo v boju za osmo mesto, ki prinaša četrtfinale končnice, z 22. točkami pa je ob zmagi domače ekipe izstopal Američan Brad Wanamaker.

Ruski obračun je v Kazanu pripadel CSKA Moskvi, ki ima po današnjem krogu tako kot Real 21 zmag in sedem porazov, Nando de Colo pa je za Moskovčane dosegel 22 točk, zmage pa se je veselila tudi Barcelona, ki je premagala Crveno zvezdo. Beograjčani imajo zdaj na osmem mestu le še zmago več od Darušafake, v tekmi, v kateri sta bili boljši del ekipe obrambi, pa je bil najboljši strelec Finec Petteru Koponen, košarkar Barcelone s 13 točkami.

Članki iz rubrike