Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

ku
ku
1 09.03.2017 12:46:53

Jure Zdovc čisto ponorel! Držali so ga, da ni skočil na ... (video)

Fiba
Slovenski trener na klopi grškega AEK-a Jure Zdovc je s svojim klubom izpadel v osmini finala lige prvakov.

Klub iz Aten se je v boju za uvrstitev med najboljšo osmerico pomeril s francoskim Monacom, klubom, ki je bil v skupinskem delu tekmovanju tudi tekmec slovenskega prvaka Heliosa. Grki so dobili prvo tekmo na domačem parketu z 69:68, povratni dvoboj v kneževini pa izgubili s 87:95.

Monaco je bil ves čas v prednosti med 10 in 15 točkami, tako da AEK pravih možnosti za zmago oziroma neodločen izid, ki bi ga peljal naprej, ni imel. V tretji četrtini je ostal tudi brez trenerja Jureta Zdovca, ki je dobil dve tehnični napaki in bil izključen. V 27. minuti so Grki znižali prednost s 15 na deset točk in imeli še napad za dodatno znižanje razlike, v katerem pa je bil dosojen prekršek v napadu.



Takrat je Zdovc povsem izgubil živce in prišel na igrišče, da sodnikom pove nekaj krepkih. Posebej enemu, to je bil Slovenec Milan Nedović. Trenerja so morali držati, da ni še bolj skočil proti delivcu pravice. Kar nekaj časa se ni mogel umiriti, tudi ko je že bil izključen, je še vpil in mahal proti Nedoviću, precej pa imel povedati tudi glavnemu sodniku, Turku Muratu Biriciku.

Morda je bil to tudi del taktike Zdovca, da še bolj prebudi svojo ekipo in morda vpliva na sodnike, da bi bili v nadaljevanju bolj naklonjeni AEK-u, a vse skupaj ni pomagalo. Monaco je zlahka nadzoroval tekmo in se gladko uvrstil naprej.

Članki iz rubrike