Mobilna verzija
sta
sta

Evroliga: Blažič se je veselil zmage nad Galatasarayem

V nadaljevanju 10. kroga evrolige je danes s špansko Baskonio še Jaka Blažič in se veselil zmage z 69:62 nad turškim Galatasarayjem.

Slovenski reprezentant je v dobrih 26 minutah dosegel osem točk ter temu dodal še dva skoka in podajo.

Že v četrtek se je zmage veselil Alen Omić, ki je z Anadalu Efesom premagal Maccabi Tel Aviv. Zoran Dragič in Luka Dončić sta izgubila z Emporio Armanijem Milanom oziroma Real Madridom, Brose Basket pa ob porazu ni računal na Alekseja Nikolića.

Unics Kazan je gostil Emporio Armani Milan slovenskega reprezentanta Zorana Dragića, zmage s 100:79 se je veselilo domače moštvo. Dragić je na parketu preživel 29:16 minute, dosegel je 10 točk, pet skokov, tri podaje in eno ukradeno žogo.

Luka Dončić in njegov Real Madrid sta gostovala v Istanbulu pri Fenerbahčeju in izgubila s 77:78. Dončić je v 15:28 minute ostal brez točke, zbral je dva skoka in dve podaji.

Anadolu Efes je na gostovanju v Tel Avivu premagal Maccabi s 86:77, slovenski reprezentant Alen Omić pa je za Turke v 8:50 minute prispeval tri točke in dva skoka.

Brose Bamberg Basket Alekseja Nikolića je gostoval v Moskvi in z 88:90 izgubil s CSKA-jem, mladega Slovenca pa ni bilo v kadru nemške ekipe.