Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

MaticKolenc_IndiraEkic Svet24.si

Po koncu šova našla ljubezen!

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

alenka tetickovic Njena.si

Bolezen: Alenka Tetičkovič se počasi pobira

branko duric duro Njena.si

Kaj je počel Đuro z energično svetlolasko?

STA
STA

Na Jesenicah kapetan ostaja Miha Brus

Kapetan Miha Brus ostaja v rdečem
Arsen Perić

Z današnjim skupnim sestankom so se uradno začele priprave ekipe HDD Jesenic, aktualnih slovenskih prvakov v hokeju na ledu, na novo sezono 2017/2018. Rdeči dres bo še eno sezono nosil tudi Miha Brus, izkušeni 30-letni napadalec in kapetan Jesenic. Vrata prvakov pa bo branil Kanadčan Clark Saunders, prva tuja okrepitev železarjev.

"Zagotovo je bila letos odločitev najtežja do sedaj, saj sem se spogledoval tudi z zaključkom hokejske poti. Na koncu sem se odločil, da odigram vsaj še eno sezono. Verjamem, da je bila odločitev pravilna. Sem motiviran, uživam v hokeju in mislim, da je pred mano dobra sezona," je za spletno stran jeseniških prvakov povedal Brus.

Do konca prvega tedna avgusta se bo železarjem na pripravah pridružil 1,88 m visoki in 100 kg težki vratar Saunders. V prejšnji sezoni je z ekipo Colorado Eagles kot njihov prvi vratar osvojil Kellyjev pokal, ki ga prejme ekipa, ki osvoji ligo ECHL. Kanadčan, ki bo 9. septembra dopolnil 28 let, je odigral nekaj tekem tudi v višji ligi AHL, kjer je bil član ekipe San Jose Barracuda.

Značke: hokej , sta