Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

STA
STA
0 15.03.2017 22:58:58

Jeseničani z drugo zmago že v polfinalu DP

hokejisti Jesenic so se z drugo zmago proti Crveni zvezdi že uvrstili v polfinale državnega prvenstva. Železarji so danes še drugič visoko premagali beograjskega predstavnika v slovenskem državnem prvenstvu in v Podmežakli slavili z 9:1 (0:0, 7:1, 2:0).

Jeseničani so v tekmi povsem upravičili vlogo favorita. V prvi tretjini ni kazalo na toliko zadetkov v mreži Crvene zvezde. Osrednja oseba tekme je bil Vitali Bialinski, vratar beograjske ekipe. S svojimi obrambami je preprečeval vodstvo Jesenic in v prvi tretjini tudi ohranil svojo mrežo nedotaknjeno. V drugem delu pa pritiskov ni več zdržal in goli so pričeli padati kot po tekočem traku. Crvena zvezda je še uspela izenačiti na 1:1, nato pa so goli padali le v mrežo Beograjčanov.

Po drugi tretjini sta oba trenerja opravila menjavo vratarjev, Jeseničani, ki so v tej tekmi igrali kot gosti, pa so svojo zmago samo potrdili. Z drugo zmago so si Jeseničani že priborili mesto med štirimi najboljšimi ekipami v Sloveniji. Polfinalni nasprotnik Železarjev bo morda znan že v četrtek zvečer. Jeseničani čakajo na boljšega iz para ECE Celje - HK MK Bled.

Značke: hokej, dp

Članki iz rubrike