Mobilna verzija
gv
gv

Jeseničani z dobrodelno akcijo Skupaj rišemo nasmehe

facebook/hdd jesenice

Hokejski klub Jesenice tudi letos s 1. decembrom organizira dobrodelno akcijo Skupaj rišemo nasmehe, s katero si želi pomagati socialno ogroženim družinam in posameznikom z Jesenic in okolice. K sodelovanju so jeseniški hokejisti povabili tudi Center za socialno delo Jesenice in Rdeči križ Jesenice.

Jeseniški klub bo na dražbi prek svoje Facebook-strani prodal 24 dresov iz predsezone, ki so bili namenjeni v počastitev 25-letnice osvojitve prvega naslova slovenskega državnega prvaka, izklicna cena posameznega dresa bo 50 evrov, 16. decembra bo ves izkupiček od prodanih vstopnic za tekmo lige AHL Jesenice - Neumarkt v Podmežakli namenil v dobrodelni sklad, poleg tega pa bo v času akcije, ki traja od danes pa do 16. decembra, mogoče nakazati denar na poseben račun Rdečega križa Jesenice. Dobrodelno akcijo bo medijsko pokrival jeseniški radio Triglav.

"Zbrana sredstva bomo predali Rdečemu križu Jesenice, ki bo denar v obliki vrednostnih bonov razdelil med 15 družin in posameznikov. Družine bodo bone prejele 24. decembra," so še sporočili iz jeseniškega hokejskega kluba, ki k sodelovanju v akciji vabijo vse ljubitelje hokeja in vse, ki želijo pomagati.

Značke: jesenice , hokej