zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

tina gaber robert golob krizarjenje ickoti Reporter.si

Golob ni imel časa razmišljati o naši ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

STA
STA
2 19.02.2022 08:38:44

Kopitarjev PAK Z OČMI za VELIKO ZMAGO Kraljev! Takole je ZABLESTEL slovenski as! (VIDEO)

Reuters
Hokejisti moštva Los Angeles Kings so davi v severnoameriški ligi NHL v domači dvorani po podaljšku ugnali Vegas Knights s 4:3. Odločilni gol je dosegel Adrian Kempe v tretji minuti dodatnega dela igre, podajalec pri golu pa je bil tudi slovenski reprezentant Anže Kopitar.

Kopitar je bil podajalec tudi v 21. minuti, ko je Kempe zadel za 2:2. Pred tem so gostje povedli z 2:0, Andreas Athanasiou pa je v 16. minuti znižal na 1:2. Gostje so nato zagrozili v 29. minuti, ko je Mac Pacioretti dosegel še svoj drugi gol na tekmi za vodstvo ekipe iz igralniške prestolnice s 3:2, Philip Danault pa je v 38. minuti poravnal izid.

Los Angeles se je z zmago povzpel na osmo mesto zahodne konference, Las Vegas je šesti, že danes pa ekipo iz Kalifornije čaka gostovanje v Arizoni.


V derbiju večera je vodilna ekipa vzhoda Florida premagala drugouvrščeno ekipo zahoda Minnesoto kar s 6:2. Blestel je Mason Marchment, ki je dosegel tri gole.

Carolina, drugouvrščena ekipa vzhoda, je s 5:3 premagala Nashville. Junak tekme je bil 21-letni Rus Andrej Svečnikov, ki je dosegel dva gola in podajo. Po drugi zmagi na zadnjih šestih tekmah v ekipi zdaj upajo, da se bo krivulja uspehov končno spet obrnila navzgor.

Zmago je dosegel tudi Dallas, ki se z Los Angelesom bori za osmo mesto zahoda. Ekipa iz Teksasa se je po izvajanju kazenskih strelov veselila zmage z 1:0 v Chicagu. Odločitev o zmagovalcu je padla šele v šesti seriji, ko je za goste zadel Šved Jacob Peterson.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike