cg_zdravstveni_domovi Svet24.si

Prihodki v zdravstvu so se v petih letih povečali...

beli-pav Svet24.si

Foto: Beli pav ponosno razprl svoj rep

nov ct aparat, Pavel Berden in Dimitrij Kuhelj Necenzurirano

Bolniki v UKC Ljubljana ostajajo brez preiskav. ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

marjetka in rudi Njena.si

Poroka na prvi pogled: Rudi in Marjetka, ko ju ...

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

ba
ba
0 19.01.2019 12:37:39

Kaj si ANŽE KOPITAR misli o LUKI DONČIĆU? In kaj o SLOVENSKI reprezentanci?

twitter
Slovenski hokejski zvezdnik je spregovoril o slovenskem košarkarskem zvezdniku.

Hokejisti Los Angeles Kings, ki jih kot kapetan vodi slovenski zvezdnik Anže Kopitar, so na zadnji tekmi v severnoameriški ligi NHL gostovali v Dallasu, kjer v ligi NBA domuje in uspešno igra njegov rojak Luka Dončić, ki si je tudi ogledal ogledal in poskrbel za evforični odziv navijačev. Kralji so premagali teksaške zvezde z 2:1, po tekmi pa sta se slovenska zvezdnika kakopak družila in malce pokramljala ter si izmenjala dresa. Po novem bo imel Dončić dres kraljev s svojim imenom, Kopitar pa je v dar prejel Dončićevo 77-ico. To je bilo njuno prvo srečanje.

"Seveda sem opazil evforijo, ki jo je sprožil. Spremljam in vidim, da mu gre res zelo dobro. A to vendarle niti ni neko presenečenje, glede na to, kako dober košarkar je in kako je igral že pred tem. Sva se pa zdaj prvič tako v živo spoznala in bilo je 'fino'. Verjetno se bova še kdaj videla," je za rtvslo.si dejal Kopitar in se dotaknil ‘lukamanija’: "Vidim in slišim, kaj se dogaja v Sloveniji, vse skupaj je tudi upravičeno. Zelo dobro igra in verjamem, da bodo njegove predstave še boljše. O njem se bo še veliko pisalo."

Kaj pa reprezentanca in slovenski hokejski zvezdnik? "Trenutno sem 'z glavo' povsem pri Los Angelesu in osredotočen na sezono. Ko bo čas za to, pa se bom odločil glede reprezentance," je odvrnil Anže Kopitar.

Članki iz rubrike