hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 12.11.2016 10:45:55

Šok: Kako huda je poškodba Anžeta Kopitarja?

Reuters
Potem ko ga je ob ogrado pritisnil Marc Methot, se je slovenski zvezdnik takoj prijel za levo zapestje.

Potem ko so Los Angeles Kings v severnoameriški hokejski ligi NHL v četrtek klonili na gostovanju pri Montreal Canadiens, so tokrat gostovali pri Ottawa Senators in doživeli nov poraz. Domači senatorji so zmagali z 2:1, potem ko je Mark Stone zadel sedem sekund pred koncem tekme. Slovenski zvezdnik v dresu kraljev Anže Kopitar je ostal brez točke.

Kopitar je v slabih 18 minutah na ledu sprožil tri strele proti vratom senatorjev, a je bil neuspešen. Enkrat je njegov poskus z igralcem več zaustavil domači vratar Craig Anderson, ki je sicer zbral 32 obramb, proti koncu druge tretjine pa je Kopitar po protinapadu iz bližine zgrešil vrata. Kralje naslednja tekma čaka v nedeljo, ko bodo gostovali pri Winnipeg Jets.

Los Angeles je začel silovito, a v prvi tretjini napad ni bil učinkovit. Podjetna igra se je obrestovala na začetku druge tretjine, ko je Jeff Carter ukanil obrambo domačih, plošček pa je na poti v gol zadel še Dwighta Kinga, ki so mu priznali zadetek za vodstvo 1:0. Nato je sledila za kralje nesrečna zadnja tretjina, ko je Jeffa Zatkoffa, ki je v prvih dveh tretjinah zaprl vrata kraljev z 18 obrambami, zaradi poškodbe zamenjal Peter Budaj.

V 43. minuti je bil prisiljen prvič predčasno v slačilnico še slovenski zvezdnik Kopitar, potem ko ga je ob ogrado pritisnil Marc Methot, kapetan kraljev pa se je takoj prijel za levo zapestje. Na led se je znova vrnil, a je že kmalu znova zapustil ledeno ploskev, na katero se ni več vrnil. Domači so v nadaljevanju pritisnili ter izenačili z zadetkom Zacka Smitha, upe kraljev je razblinil Stone.

"Prišel je nazaj in poskusil igrati. Je pač takšen igralec, ki bo vedno poskusil igrati," je po tekmi o Kopitarju dejal trener Darryl Sutter. Kopitar je s fanti že odpotoval v Winnipeg, a še ni jasno, ali bo tudi igral ter kako huda je poškodba.

Članki iz rubrike