Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

433132554_2134136413613298_5685619191041566114_n Svet24.si

Policija prekinila iskanje male Danke v Banjskem ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

Barbara Kavčič
Barbara Kavčič
0 25.03.2016 09:43:51

Rok Tičar: Slovan? Oziram se tudi drugam

Grega Wernig
Med izbranci Nika Zupančiča, ki se te dni že potijo v trening dresu reprezentance, je tudi Rok Tičar. Ni dvoma, da bo tudi tega aprila 26-letni Jeseničan eden od tistih, na katerega bomo računali, da bo naredil potezo več, da bo Slovenija dosegla zastavljeni cilj tega konca sezone.

Seveda merimo na svetovno prvenstvo divizije 1A, ki zadnji teden v aprilu Slovence čaka v poljskih Katovicah, vendar mu tokrat nismo posvetili veliko pozornosti. Bolj nas je zanimala klubska sezona našega sogovornika, s katerim smo se ta teden srečali po enem od treningov v Kranju. Za Roka Tičarja se je končala že pred slabim mesecem dni, zato je bil v zadnjem času toliko bolj zadovoljen, da se z ostalimi risi, ki jih je doletela enaka usoda, zdaj že pod eno streho in bolj organizirano pripravljajo na zadnje dejanje tega tekmovalnega leta.

Rok pravi, da je imel po svoji drugi sezoni v ligi KHL dovolj časa, da je malce zadihal, česar precej risov morda ne bo moglo storiti. Slovan iz Bratislave, katerega dres je nosil drugo sezono zapored, je zadnjo tekmo odigral predzadnji dan v februarju, ko so se Slovaki poslovili po prvem krogu končnice.



Tičar si zaradi svetovnega prvenstva normalno ni privoščil daljšega oddiha, tudi mini počitnice, a pravi: "Lahko sem odklopil od hokeja, nekaj časa nisem stopil na led. Da si odpočiješ, ni treba kam posebej iti. Že to je dovolj, da sem prišel domov. Doma pa sem si lahko dobro spočil in v krogu družine in prijateljev preživel bolj mirnih 14 dni."

CELOTEN POGOVOR Z ROKOM TIČARJEM LAHKO PREBERETE LE V PETKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN.

Značke: rok-tičar, slovan, hokej, risi

Članki iz rubrike