Mobilna verzija
Ivanka Trump Odkrito.si

Quincy Jones v postelji z Ivanko Trump?

Matijaš Jotić Svet24.si

FOTO: Starši pogrešajo 14-letnika: odšel od ...

Kristjan Gričnik Svet24.si

Je to trenutno najbolj popularen moški v ...

izsiljevanje, ponaredki Svet24.si

Je moja žena res na pornografskem posnetku? Kdo ...

Gigi Hadid Najstnica.si

'Vintage' sestri Hadid

peter prevc, Mina Lavtižar Njena.si

To je o nosečnosti povedal Peter Prevc

SEVE IN MILAN Njena.si

Milan slavil zmago na sodišču, Severine ni bilo ...

hu
hu

Kakšne besede KOPITARJA, ki je močno UDARIL po letošnjem olimpijskem turnirju: Nepošteno je, če je pri tem pomemben le DENAR!

Reuters

Slovenski hokejisti bodo danes ob 13. uri začeli z nastopi, prvi tekmec bodo ZDA, trenutnih razmer pa se je dotaknil tudi nekdanji selektor risov Matjaž Kopitar.

Kopitar je med drugim reprezentanco vodil na zadnjih olimpijskih igrah v Sočiju, kjer je Slovenijo popeljal do odličnega sedmega mesta na izjemno močnem turnirju. Tokratni olimpijski turnir je v primerjavi s tistim v Sočiju izjemno okrnjen, saj na njem ni hokejistov iz NHL, tudi Anžeta Kopitarja. 

"Še bolj kot to, kako so se NHL-ovci sprijaznili s tem, da jih ne bo, me zanima, kaj bo na Kitajskem leta 2022 (Peking bo gostil prihodnje zimske olimpijske igre, op. a.). Liga NHL tako promovira svoje tekmovanje, hokej, pošilja ekipe na pripravljalne tekme na Kitajsko in podobno. Zanima me, kaj bo naredila čez štiri leta. Bodo spet rekli, da ne bodo prekinili tekmovanja," je do odločitve NHL zelo kritičen Matjaž Kopitar in je v intervjuju za Sportal še dodal: " Če bodo v Pekingu NHL-ovci lahko nastopili, bo to zelo nepošteno do igralcev, ki jih letos na olimpijskih igrah ni. Kdor je star 33 let, bi danes še lahko na primer igral za kanadsko reprezentanco oziroma katero od najbolj kakovostnih. Čez štiri leta, pri 37, bo pa že vprašanje, saj prihajajo mlajši, hitrejši. Nekaj veteranov sicer ekipe potrebujejo, a veliko jih zaradi te odločitve ne bo nikoli videlo olimpijskih iger. Če je obveljala teza lastnikov NHL-klubov, da s prekinitvijo tekmovanja med olimpijskimi igrami ne želijo izgubljati gledalcev, potem naj se svojega izgovora držijo tudi v prihodnje. Res je nepošteno, če je pomembno le to, koliko denarja kdo da."