Mobilna verzija
šarac Odkrito.si

Miki Šarac in skrivnostna svetlolaska

transavia, letalo Svet24.si

Začelo se je s prdenjem, končalo z zasilnim ...

nazif mujić Svet24.si

Po trpljenju in revščini se je poslovil igralec ...

denar, pokojnine Svet24.si

Konec varčevalnih ukrepov za pokojnine

ženske spodnje hlače Najstnica.si

Skrivnost razkrita: Temu služi žepek na ...

Artur Štern Njena.si

Artur Štern se vrača!

tina maze2 Njena.si

Podrobnosti poroda Tine Maze

hu
hu

Legendarni slovenski hokejist ostro in brez dlake na jeziku: Na bruhanje mi gre, slabo mi je, ko prebiram te laži ...

Arsen Perić

Da v slovenski hokejski reprezentanci ni vse v najlepšem redu, čivkajo že ptiči na vejah.

Slovenska hokejska reprezentanca se je poslovila od elitne skupine in bo naslednjo leto zaigrala v diviziji 1. Varovanci Nika Zupančiča so pokazali pač premalo, da bi si uspeli zagotoviti obstanek med elito, razloge za neuspehe pa gre iskati tudi v razdeljeni garderobi in prepirih med hokejisti. 

No, če vprašate legendarnega slovenskega hokejista in nekdanjega reprezentančnega kapetana Tomaža Razingarja, potem je razkol med reprezentanti ena velika laž. "Zadnje dni sem prebiral, kako so fantje sprti med seboj. Vem, da temu ni tako. Morda bi bilo prav, da še kdo drug prevzame odgovornost, ne pa da se krivca stalno išče med fanti. Bilo bi izredno nepošteno, če bi zaradi enega neuspeha razdirali ekipo, ki je prijateljska in povezana. Mogoče še kdo nosi odgovornost," je za Žurnal24 spregovoril Razingar. 

"Morda se bodo sami prepoznali v mojih besedah. To, da se zgodba uničuje tako, da prebiramo o tem, kdo je s kom skregan, je žalostno in mi gre na bruhanje," je še dodal nekdanji kapetan, in pristavil: "Igrati za Slovenijo si štejem v privilegij in v čast. Tega ne more vsak, ki bi si želel. Prepričan sem, da je podobnega mnenja tudi 25 fantov, ki nas je zastopalo v Franciji, ampak na žalost niso bili uspešni. Lahko sami pogledate, s kakšnim zanosom pojejo slovensko himno. Prav zaradi tega mi je bilo v zadnjih dneh mučno prebirati laži, kako so med seboj skregani in kako nekdo v trenutku zruši nekaj, kar se je gradilo zadnjih osem let."