Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

hu
hu
0 18.05.2017 13:39:18

Legendarni slovenski hokejist ostro in brez dlake na jeziku: Na bruhanje mi gre, slabo mi je, ko prebiram te laži ...

Arsen Perić
Da v slovenski hokejski reprezentanci ni vse v najlepšem redu, čivkajo že ptiči na vejah.

Slovenska hokejska reprezentanca se je poslovila od elitne skupine in bo naslednjo leto zaigrala v diviziji 1. Varovanci Nika Zupančiča so pokazali pač premalo, da bi si uspeli zagotoviti obstanek med elito, razloge za neuspehe pa gre iskati tudi v razdeljeni garderobi in prepirih med hokejisti. 


No, če vprašate legendarnega slovenskega hokejista in nekdanjega reprezentančnega kapetana Tomaža Razingarja, potem je razkol med reprezentanti ena velika laž. "Zadnje dni sem prebiral, kako so fantje sprti med seboj. Vem, da temu ni tako. Morda bi bilo prav, da še kdo drug prevzame odgovornost, ne pa da se krivca stalno išče med fanti. Bilo bi izredno nepošteno, če bi zaradi enega neuspeha razdirali ekipo, ki je prijateljska in povezana. Mogoče še kdo nosi odgovornost," je za Žurnal24 spregovoril Razingar. 

"Morda se bodo sami prepoznali v mojih besedah. To, da se zgodba uničuje tako, da prebiramo o tem, kdo je s kom skregan, je žalostno in mi gre na bruhanje," je še dodal nekdanji kapetan, in pristavil: "Igrati za Slovenijo si štejem v privilegij in v čast. Tega ne more vsak, ki bi si želel. Prepričan sem, da je podobnega mnenja tudi 25 fantov, ki nas je zastopalo v Franciji, ampak na žalost niso bili uspešni. Lahko sami pogledate, s kakšnim zanosom pojejo slovensko himno. Prav zaradi tega mi je bilo v zadnjih dneh mučno prebirati laži, kako so med seboj skregani in kako nekdo v trenutku zruši nekaj, kar se je gradilo zadnjih osem let."

Članki iz rubrike