Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 15.05.2017 22:51:02

Na hokejskem SP znanih sedem četrtfinalistov

Na svetovnem hokejskem prvenstvu v Franciji in Nemčiji je po tekmah v Parizu in v Kölnu znanih sedem četrtfinalistov. V slovenski skupini, Slovenija je tokrat z 1:4 izgubila proti Franciji in na tem prvenstvu ostala brez zmage, so četrtfinalisti Kanada, ki je že prva, Češka, Finska in Švica, o mestih pa bodo odločale jutrišnje tekme.

V pariški skupini B je sicer danes Kanada premagala Norveško s 5:0 (2:0, 2:0, 1:0) in prepričljivo vodi s 16 točkami. S 13 točkami je druga Češka, Švica na tretjem mestu ima 12 točk, četrta pa je Finska z 11 točkami. Peta je Francija z 10 točkami, šesta pa Norveška z osmimi.

V nemški skupini B so že v četrtfinalu reprezentance Rusije, ZDA in Švedske, o zadnjem mestu v drugem delu pa bosta jutri v neposrednem dvoboju odločali Nemčija in Latvija. Slednja je danes z 0:5 (0:2, 0:2, 0:1) izgubila proti Rusiji, medtem ko so šestouvrščeni Danci z 2:0 (0:0, 0:0, 2:0) premagali Italijane, ki se tako kot Slovenci selijo v divizijo 1A. V skupini A letošnjega SP s 17 točkami vodijo Rusi, ZDA na drugem mestu imajo 15 točk, tretji Švedi pa 13.

Značke: hokej, sp

Članki iz rubrike