Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

slovenija hokej iihf Ekipa24.si

Cilj izpolnjen! Slovenija se je spet vrnila med ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

STA
STA
0 23.03.2022 09:39:00

ANŽE KOPITAR in soigralci do nove prepričljive zmage

Reuters
Los Angeles Kings so v severnoameriški hokejski ligi NHL v pretekli noči zabeležili novo prepričljivo zmago. Na domačem ledu so s 6:1 premagali neposredne tekmece za mesta v končnici Nashville Predators. Prvo ime tekme je z dvema zadetkoma in podajo bil Quinton Byfield, slovenski zvezdnik pri kraljih Anže Kopitar je prispeval dve podaji.

Kopitar je podal pri dveh zadetkih Adriana Kempeja. Ta je v 4. minuti dosegel prvi gol na tekmi za Los Angeles. Kralji so nato v dominantni prvi tretjini dosegli še dva zadetka.

V drugi so gosti zmanjšali zaostanek z zadetkom Philipa Tomasina, a Los Angeles je nato v zadnji tretjini potrdil prevlado z novimi tremi zadetki - oba Byfielda in še drugega Kempeja.



Los Angeles je zdaj z 78 točkah na šestem mestu v zahodni konferenci tik za Nashvillom, ki ima isto število točk, a je dosegel dve zmagi več ob eni odigrani tekmi manj.

Med vodilnimi moštvi v ligi so v pretekli noči bili na ledu hokejisti Carolina Hurricanes, ki so na domačem ledu v Raleighu s 3:2 premagali prvake Tampa Bay Lightning za prvo zmaga na zadnjih štirih tekmah. Carolina je z 90 točkami na drugem mestu vzhoda za Florido z enakim izkupičkom točk. Na vrhu zahoda in lige so še naprej Colorado Avalanche s 95 točkami.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike