nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Tudi Brad Pitt je obupal .. Odkrito.si

Koga briga Barbariga?!

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

STA
STA
0 03.02.2021 19:39:38

Zapušča Olimpijo in se vrača v domovino: Radi bi se zahvalil soigralcem pri Olimpiji, da so ...

Jurij Kodrun
Hokejisti SŽ Olimpije so ostali brez Kanadčana Francisa Beauvillierja. Kot so sporočili iz ljubljanskega kluba, se ta vrača v Montreal, kjer se bo posvetil trenerskemu delu z otroki.

"Kariero sem se odločil usmeriti v treniranje otrok. Že poleti sem sodeloval z vadbenim centrom, ki se ukvarja z razvojem mladih hokejistov, zdaj pa so mi ponudili zaposlitev. Ponudba je res odlična in to je to, kar si želim početi v prihodnje, zato je nisem mogel zavrniti," je dejal 27-letni Beauvillier.


"Seveda bom ostal povezan s hokejem, a ne kot profesionalni igralec. Ob tem bi se rad zahvalil soigralcem pri Olimpiji, da so me tako lepo sprejeli in mi pomagali, da sem se hitro vključil v ekipo. Posebna zahvala tudi vodstvu kluba za zaupanje in zdaj za razumevanje. Verjamem, da je Olimpija na dobri poti, ima odlične igralce in ekipo. Prepričan sem, da bo prihodnjo sezono zaigrala v rangu višje," je še povedal Beauvillier, ki se v Kanado vrača že v petek.

Napadalec, ki ga je leta 2012 na naboru lige NHL izbral klub Florida Panthers, se je Olimpiji pridružil sredi januarja. Kanadčan je med drugim tri sezone odigral v ligi AHL, lansko pa v slovaški extraligi.

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike