zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

roglic Ekipa24.si

Zdaj je znano, kje bo Primož Roglič koval formo ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

irving-doncic Ekipa24.si

'Moj brat!' Kakšne besede Kyrieja Irvinga o Luki ...

hu
hu
0 10.01.2020 10:49:15

EKSTREMNO REDKO: Ste že videli zadetek vratarja v ligi NHL? No, tukaj ga IMATE! (video)

Reuters
Zadetek, ki se v hokeju zgodi zelo redko.

V noči na petek je bilo v ligi NHL na sporedu kar 11 obračunov, na svoj račun so prišli tudi navijači Los Angelesa in slovensklega zvezdnika Anžeta Kopitarja, ki je k presenetljivi zmagi s 5:2 v Las Vegasu prispeval podajo.

"Ni treba posebne motivacije, saj smo v Las Vegasu: čas je za šov!" je dejal Campbell po tekmi in dodal: "Tu je vedno zabavno igrati in bivati v tem mestu, z navijači in ekipo, ki jo imajo tu. Ni se ti treba prav nič prisiliti k dobri igri, se posebej motivirati, saj je tu vedno zabavno igrati."

Zlati vitezi so sicer v zadnjih dveh tretjinah kralje zasuli s streli, razmerje je bilo kar 35:5, a niso mogli preobrniti zaostanka štirih zadetkov.



Po zmagi kraljev nad Vegasom ter ob porazu Anaheima proti Dallasu (0:3) so hokejisti iz Los Angelesa splezali z zadnjega mesta na zahodu.

Z današnjo podajo na 46. tekmi to sezono je Kopitar prišel do jubilejne 600. podaje v 13-letni karieri lige NHL in je drugi podajalec LA Kings za Davom Taylorjem (638). Dvaintridesetletni slovenski zvezdnik je sicer to sezono vknjižil 40 točk; od tega 16 zadetkov in 24 podaj.

Med drugim so bili uspešni tudi hokejisti Nashvilla, ki so s 5:2 v gosteh premagli nekdanje prvake lige NHL. Na tekmi proti Chicagu pa smo bili priča tudi izjemno redkemu zadetku, ki gaje dosegel vratar Pekka Rinne. Slednji je s svojega gola sprožil strel proti nasprotnim vratom, v katerih ni bilo vratarja, in bil uspešen. Posnetek zadetka si lahko ogledate spodaj.

Značke: hokej, liga-nhl

Članki iz rubrike