zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

STA
STA
0 10.12.2019 21:26:57

DALLAS odpustil trenerja

Vodstvo ekipe Dallas Stars v severnoameriški ligi NHL je danes odpustilo trenerja Jima Montgomeryja. Kot vzrok za prekinitev sodelovanja so navedli neprofesionalno vedenje, a niso razkrili podrobnosti. Zamenjal ga je dosedanji pomočnik Rick Bowness.

Kot je pojasnil direktor ekipe Jim Nill, so v moštvu konec tedna uvedli preiskavo zaradi neprofesionalnega vedenja enega od njihovih članov.

"Jasno je, da takšnega obnašanja ne moremo tolerirati. Zato Jim Montgomery ni več naš trener. Delati v ligi NHL pomeni privilegij in čast, vsi se moramo držati visokih standardov," je dejal Nill in poudaril, da konec sodelovanja ni povezan s predstavami moštva na tekmah.



Obenem je pojasnil, da odločitev tudi ni povezana z nedavno zahtevo komisarja lige Garyja Bettmana, da morajo klubi strožje obravnavati neprimerno vedenje igralcev in strokovnega osebja v ligi.

Montgomery je četrti trener, ki je v tej sezoni ostal brez službe v NHL. Mike Babcock (Toronto) in John Hynes (New Jersey) sta bila odpuščena, Bill Peters pa je konec novembra sam odstopil s položaja trenerja Calgaryja, potem ko sta klub in vodstvo lige naznanila, da preiskujeta sum rasističnega obnašanja v zgodnejšem obdobju njegove trenerske kariere.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike