nevihta, strele Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo ...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

STA
STA
0 21.10.2019 07:19:17

Edmonton oddal točko v kanadskem derbiju

Edmonton Oilers
Reuters
Hokejisti Edmontona so ponoči v severnoameriški hokejski ligi NHL zamudili priložnost, da vsaj začasno sami prevzamejo vodstvo na lestvici. V kanadskem derbiju je bil od Edmontona po izvajanju kazenskih strelov boljši Winnipeg. Edmonton je z osvojeno točko pri skupaj 15 točkah, kolikor jih imata tudi Colorado in Buffalo.

Junaka tekme sta bila Kyle Connor in Patrick Laine, ki sta v izvajanju kazenskih strelov ugnala Edmontonovega vratarja Mika Smitha.

Skupaj je bilo na sporedu pet tekem. New York Rangers so izgubili z Vancouver Canucks z 2:3. Gostje so prvi del dobili s 3:0, izredno napeto pa je bilo v zadnjem delu, potem ko je Artemi Panarin v 46. minuti znižal na 2:3.


V metropolitanski skupini vodi Washington, ki za točko zaostaja za vodilno trojko na lestvici. Igralci iz prestolnice so se tokrat veselili zmage s 5:3 na gostovanju v Chicagu. Izredno atraktivna je bila zadnja tretjina, v kateri je Washington z golom Alekseja Ovečkina najprej povedel s 3:1, gostitelji so 50. minuti izenačili, Tom Wilson (52.) in Lars Eller pa sta Washingtonu (60.) zagotovila zmago.

Minnesota Wild je s 4:3 premagala Montreal Canadiens. Kanadčani so bili na pragu zmage v uvodu zadnjega dela, ko je Philip Danault v 44. minuti dosegel drugi gol za vodstvo s 3:2. Brad Hunt (49.) in Zach Parise (53.) pa sta poskrbela za končno veselje domačih navijačev.

Anaheim pa je doma izgubil s Calgary Flames z 1:2. Strelec odločilnega gola je bil Mikael Backlund v 49. minuti.

Značke: hokej, nhl

Članki iz rubrike