Mobilna verzija
george 2 profi Odkrito.si

Princ George v šoli: mučne razmere, staršem ...

nesreča reševalnega vozila, rešilec, reševalno vozilo Svet24.si

FOTO: Na štajerski avtocesti z rešilcem v ...

boštjan romih, lara romih Svet24.si

Slovenski voditelj uživa v brezskrbnem dopustu

ptuj-hajdina Svet24.si

Kje je zapadlo največ snega in na katerih cestah ...

cheryl, liam payne (4) Najstnica.si

Tako sta utišala govorice o razhodu

Miša Molk - NASLOVNA SLIKA Njena.si

Miša Molk javno in odkrito popljuvala glasbeni ...

Natalija Kolšek Njena.si

Noro: To je storila znana slovenska pevka!

hu
hu

Obramba, ki se zgodi enkrat na STO LET: Kopitar je plošček videl že v mreži, nato pa čudežna poteza vratarja Tampe! (video)

Profimedia

Obramba sezone v ligi NHL. In to ravno Anžetu Kopitarju.

Kralji so v noči na nedeljo gostovali pri Tampa Bay Lightning in izgubili s 3:4. Ekipa Anžeta Kopitarja je ob koncu druge tretjine zaostajala že 1:4, nato pa sta v zadnji Kyle Clifford po Kopitarjevi podaji in Christian Folin zaostanek zmanjšala, a so se zmage vseeno veselili domači.

Nerešljiva uganka za hokejiste iz Los Angelesa je bil domači vratar Andrej Vasiljevskij, ki je ubranil kar 44 strelov, medtem ko je na drugi strani Jonathan Quick v drugi tretjini zamenjal Darcyja Kuemperja in ustavil 13 od 14 strelov.

"Če sem odkrit, nisem videl nič. Videl sem samo rob Kopitarjeve palice, se zavedel, da nimam dovolj časa pokriti paka, zato sem se samo vrgel na drugo stran in posrečilo se mi je ubraniti strel," je odlično obrambo komentiral dejal Vasiljevskij, ki je s 33. zmagami tudi najboljši vratar v ligi. "Po tekmi sem mu samo rekel, naj gre in kupi loto srečko," pa je dejal Kopitar, ki ni uspel premagati tokrat dobro razpoloženega vratarja nasprotnega moštva.

Značke: los-angeles , nhl , kopitar