Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

hu
hu
0 11.02.2018 08:18:41

Obramba, ki se zgodi enkrat na STO LET: Kopitar je plošček videl že v mreži, nato pa čudežna poteza vratarja Tampe! (video)

Profimedia
Obramba sezone v ligi NHL. In to ravno Anžetu Kopitarju.

Kralji so v noči na nedeljo gostovali pri Tampa Bay Lightning in izgubili s 3:4. Ekipa Anžeta Kopitarja je ob koncu druge tretjine zaostajala že 1:4, nato pa sta v zadnji Kyle Clifford po Kopitarjevi podaji in Christian Folin zaostanek zmanjšala, a so se zmage vseeno veselili domači.

Nerešljiva uganka za hokejiste iz Los Angelesa je bil domači vratar Andrej Vasiljevskij, ki je ubranil kar 44 strelov, medtem ko je na drugi strani Jonathan Quick v drugi tretjini zamenjal Darcyja Kuemperja in ustavil 13 od 14 strelov.

"Če sem odkrit, nisem videl nič. Videl sem samo rob Kopitarjeve palice, se zavedel, da nimam dovolj časa pokriti paka, zato sem se samo vrgel na drugo stran in posrečilo se mi je ubraniti strel," je odlično obrambo komentiral dejal Vasiljevskij, ki je s 33. zmagami tudi najboljši vratar v ligi. "Po tekmi sem mu samo rekel, naj gre in kupi loto srečko," pa je dejal Kopitar, ki ni uspel premagati tokrat dobro razpoloženega vratarja nasprotnega moštva.

Značke: los-angeles, nhl, kopitar

Članki iz rubrike