favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

lara, topki, skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Skrivnost Larinih pletenih topkov

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

sta
sta
0 02.01.2018 08:32:22

Novoletna klasika v New Yorku na minus šestih stopinjah (foto)

Profimedia
Onstran Atlantika, v ligi NHL, je bilo ponoči vse v znamenju tradicionalne novoletne zimske klasike. Tekmo na prostem na novega leta dan so po podaljšku dobili igralci moštva New York Rangers, ki so na baseball igrišču Mets Citi Field v newyorškem športnem kompleksu Flushing Meadows v Queensu premagali Buffalo Sabres s 3:2.

Na jubilejni deseti zimski klasiki se je na minus šestih stopinjah zbralo 41.821 gledalcev, ki so lahko videli pet golov. Rangers so po prvih dvajsetih minutah tekme pod odprtim nebom vodili že z 2:0. V polno sta zadela Paul Carey in Michael Grabner.

Buffalo je zmanjšal zaostanek z zadetkom Sama Reinharta, ki je ob igralcu več zadel po 56 sekundah druge tretjine. Sablje iz mesta bizonov so poravnale izid po 27 sekundah tretje tretjine, ko je bil uspešen Rasmus Ristolainen. J.T. Miller je po koncu rednega dela vseeno poskrbel, da je zmaga na zimski klasiki ostala v New Yorku, ko je ob igralcu več zadel v tretji minuti podaljška.



Izkazala sta se oba vratarja. Henrik Lundqvist je zaustavil 31 strelov Buffala, medtem ko je vratar Sabres Robin Lehner tekmo končal z 39 obrambami.

Ekipa Los Angeles Kings, za katero igra slovenski hokejski as Anže Kopitar, bo stopila na led v noči na sredo, ko bo gostovala pri Edmonton Oilers. Kralji so z 51 točkami drugi v razvrstitvi pacifiške skupine.

Izid:
Buffalo Sabres - New York Rangers        2:3 (podaljšek)
Značke: nhl, new-york, klasika

Članki iz rubrike