mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

marjetka-voglar-in-rudi-mlakar, poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Rudi premagal vse ovire in zanetil ljubezen

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

STA
STA
0 21.12.2017 11:14:07

St. Louis v olimpijskem Calgaryju ostal brez točke

Ena vodilnih ekip zahodne konference St. Louis Blues je v ligi NHL gostovala pri Calgary Flames in ostala brez točke. Hokejisti Calgaryja so zmagali z 2:1, junak večera pred domačimi navijači pa je bil Dougie Hamilton, ki je zadel v zadnji tretjini.

Za Calgary je zadel še Michael Frolik, v vrstah gostov pa se s 17. zadetkom to sezono izkazal Brayden Schenn. St. Louis Blues so zdaj izgubili zadnje štiri od petih tekem.

Columbus Blue Jackets so na domačem ledu premagali Toronto Maple Leafs s 4:2. V Ohiu se je najbolj izkazal rezervni vratar Joonas Korpisalo, ki je na svoji komaj osmi tekmi zaustavil kar 39 strelov proti svojim vratom. Seth Jones je dosegel gol in podajo za modre jopiče, ki so zmagali prvič v zadnjih treh nastopih. Med strelce za Columbus so se vpisali še Lukaš Sedlak, Pierre-Luc Dubois in Alexander Wennberg, Cam Atkinson pa je zbral dve podaji.



Tudi Philadelphia Flyers so bili uspešni pred domačimi navijači; s 4:3 so premagali Detroit Red Wings. Sean Couturier je dosegel 17. gol to sezono, Robert Hagg pa je zadel prvič v karieri. Po desetih zaporednih porazih so zdaj letalci zmagali še sedmič v zadnjih osmih tekmah ter se povzpeli na dve točki zaostanka z končnico vzhodne konference.

Los Angeles Kings kapetana Anžeta Kopitarja, ki so s po 46 točkami skupaj na vrhu zahodne konference z Nashvillom, St. Louisom in Las Vegasom, naslednja tekma čaka danes ponoči po srednjeevropskem času, ko bodo v domačem Staples Centru gostili Colorado Avalanche.

Izidi
Columbus Blue Jackets - Toronto Maple Leafs      4:2
Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings          4:3
Calgary Flames - St. Louis Blues                 2:1
Značke: nhl, hokej

Članki iz rubrike