evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

hu
hu
0 11.10.2016 09:09:19

Crosby s pretresom možganov za nedoločen čas na bolniško

Reuters
V sredo se začenja liga NHL, takrat je na sporedu tudi obračun Los Angelesa Anžeta Kopitarja in San Joseja, ogromno skrbi pa v taboru Pittsburgha povzroča poškodba kapetana in prvega zvezdnika Sidneyja Crosbyja, ki je na petkovem treningu utrpel pretres možganov. Kdaj se bo vrnil v ekipo, ni znano.

Pittsburgh je v zadnji sezoni v finalu lige NHL premagal San Jose, Crosby pa je bil eden glavnih igralcev. V prvi tekmi sezone 2016/17 se bo Pittsburgh v četrtek pomeril z Washingtonom.

"Jasno je, da je za nas pomemben igralec, toda naša ekipa se je že soočala s poškodbami ključnih igralcev. To prinaša priložnost za druge," miri trener Pittsburgha Mike Sullivan. "Prišel je na ledeno ploskev, ni se počutil dobro in od tam smo izhajali. Vedno imamo v mislih zdravje naših najboljših igralcev," je še dodal.



Crosby je na nedavno končanem svetovnem pokalu osvojil naziv najkoristnejšega igralca turnirja. Bil je tudi MVP lanske končnice. Doslej je v ligi NHL odigral 707 tekem ter zbral 338 golov in 600 podaj.

Crosby je sicer leta 2011 utrpel pretres možganov na tekmi z Washingtonom, od tistega večera je rabil kar 101 tekmo, da se je vrnil na ledeno ploskev.

Značke: crosby, pittsburgh

Članki iz rubrike