palestina Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

profimedia-0856756263 Svet24.si

Ukrajina bo v vojsko novačila zapornike

panvita Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

Raiven Njena.si

Raiven navdušila Evropo in razvnela spletne ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

STA
STA
0 03.02.2024 22:04:54

Celjani izgubili z Meranom

Luka Vovk
Hokejisti RST Pellet Celja so na šesti tekmi kvalifikacijske skupine A v alpski ligi doma izgubili z Meranom s 3:6 (0:3, 2:2, 1:1).

Hokejisti Celja so po zmagi nad Linzom v kvalifikacijski skupini doživeli boleč poraz z Meranom. Posebej bode v oči dejstvo, da so izgubili prvi del, v drugih dveh tretjinah pa so bili enakovredni favoriziranim Italijanom. Po porazu so se močno oddaljili od možnosti za napredovanje.

Tekma je bila izgubljena v 27. minuti, ko je Joseph Yasuo Garreffa zadel za vodstvo Južnih Tirolcev s 4:0. Mikus Mintautiškis in Gal Sodja Zalokar sta Celjane v srednjem delu približala na 1:4 in 2:5. Nekaj upanja je domačim v 51. minuti z golom za 3:5 vrnil Jure Povše, a so bili gostitelji daleč od preobrata. Zmago gostov je v zadnji minuti z drugim golom na tekmi potrdil Garreffa.



Na lestvici skupine A sta zdaj trdno na vrhu Sij Acroni Jesenice in Merano in prav prvi dve mesti vodita v nadaljevalne izločilne boje.

Naslednjo tekmo bodo Celjani v alpski ligi igrali šele po reprezentančnem premoru, ko bodo 17. februarja gostovali na Jesenicah. Gorenjce že dva dni prej čaka gostovanje v Val Gardeni.

Značke: hokej, hk-celje

Članki iz rubrike