Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Kaj je razlog za Olgine ...

crypto.com arena Ekipa24.si

Sramota leta! V LA-ju skušali takole provocirati ...

bk
bk
0 22.08.2022 10:59:48

SŽ Olimpija iz Nemčije polovično uspešna

alesfevzer.com
Hokejisti Slovenskih železnic Olimpije so se konec tedna mudili v Nemčiji, kjer so na turnirju Landshuter Cup odigrali dve tekmi.

V soboto se je četa Mitja Šivica pomerila z DEL-ligašem Augsburgom, kjer igra tudi Blaž Gregorc, in po začetnem vodstvu morala na koncu priznati poraz z 2:5 (1:0, 0:2, 1:3); zadela sta Rok Kapel (2. minuta) in Žiga Pance (57.).


Včeraj popolne so zmaji nato palice prekrižali še z Ravensburgom, ki igra v drugi nemški ligi, in se veselili zmage s 3:2 (1:1, 0:1, 2:0). Med strelce so se vpisali Luka Kalan (4.), Chris Dodero (48.) in Jaka Sodja (49.).

Za SŽ Olimpijo so v Nemčiji igrali vratarja Žan Us in Anthony Morrone, branilci Aljoša Crnovič, Kristjan Čepon, Joona Erving, Tine Klofutar, Aleksandar Magovac, Carl Neill in Nejc Stojan ter napadalci Miha Beričič, Tadej Čimžar, Chris Dodero, Joseph Garreffa, Luka Kalan, Rok Kapel, Gregor Koblar, Žiga Mehle, Žiga Pance, Nik Simšič, Jaka Sodja, Jaka Šturm in Marc-Olivier Vallerand.

Naslednji pripravljalni obračun slovenske prvake čaka v soboto, ko bodo v Tivoliju gostili podprvaka lige ICEHL, madžarski Fehervar.

Članki iz rubrike