stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

hezonja Ekipa24.si

Sramoten izpad! Hrvaški reprezentant in član ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

bk
bk
0 26.06.2018 11:52:56

Tudi mladi trio ostaja na Jesenicah, izkušeni branilec pa ne

www.alesfevzer.com
V pravkar končani sezoni je trener Glavič priložnost za dokazovanje ponudil kar nekaj mladim hokejistom, ki so se izkazali s svojo borbenostjo in nepopustljivostjo na ledu.

Prav velik izbor hokejistov pa se je izkazal za odlično, marsikdaj tudi odločilno potezo. Sezono pa bo treba letos še nadgraditi, mladim hokejistom bo zopet potrebno nameniti veliko igralnega časa, saj bodo le tako lahko napredovali in se razvili v odlične hokejiste. Tega se zavedajo tudi v trenerskem štabu naših prvakov, zato bo kar nekaj mladih hokejistov ostalo na Jesenicah.

V prihodnji sezoni bomo v rdečem dresu tako še naprej gledali Blaža Tomaževiča, Jaka Sodja in Gašperja Glaviča. Vsi trije so v prejšnji sezoni odigrali večino tekem, svoj čas, ki so ga preživeli na ledu pa so odlično izkoristili.

Blaž je sezono končal s 40 točkami (16 zadetkov, 24 asistenc), Jaka s 23 točkami (11 zadetkov, 12 asistenc), Gašper pa s 26 točkami (11 zadetkov, 15 asistenc) v vseh tekmovanjih. Jaka Sodja je kot prvi osvojil tudi naziv najboljšega mladega hokejista v rednem delu lige AHL.

Ekipo Jesenic pa bo po dveh sezonah zapustil branilec Aleksandar Magovac, ki se seli v francoski Grenoble, kjer bo moči združil s slovenskim trenerjem Terglavom in napadalcem Boštjanom Goličičem.

Članki iz rubrike