Rusko veleposlaništvo Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
2 01.06.2020 15:50:32

OLIMPIJA z novim VRATARJEM! To je prvi tujec po ...

Jurij Kodrun
Hokejiste SŽ Olimpije je okrepil vratar Paavo Hölsä, so danes sporočili iz ljubljanskega kluba. To je prva tuja okrepitev v treh sezonah v tem moštvu, doslej so v ljubljanskem klubu sodelovali samo s slovenskimi hokejisti.

Pri Olimpiji so iskali vratarsko okrepitev, potem ko se je njihov prvi vratar Žan Us po sezoni 2019/20, ki je sicer ostala brez tekmovalnega razpleta, preselil k večnim tekmecem na Jesenice. V moštvu sicer ostaja drugi vratar Tilen Spreitzer, s katerim so pred dnevi podaljšali pogodbo.

Zdaj so v taboru zadnjih državnih prvakov za prvega vratarja v Ljubljano sklenili pripeljali 25-letnega Finca. Paavo Hölsä je nazadnje igral za ekipo RoKi iz Rovaniemija v drugi najmočnejši finski ligi Mestis. V tem tekmovanju je 177 cm visoki vratar zbral 155 nastopov.



"Veselim se, da se bom v naslednji sezoni pridružil ekipi Olimpije. Verjamem, da bomo odlična ekipa in se bomo v vseh tekmovanjih dobro borili. Upam, da nas bo na tribunah podpiralo veliko navijačev. Se vidimo v Tivoliju," je sporočil Hölsä, ki bo v Ljubljano prišel pred začetkom treningov na ledu.

Zadovoljen je tudi trener zeleno-belih Ivo Jan: "Iskali smo zamenjavo za Žana Usa in v tem kontekstu smo našli finskega vratarja. Vesel sem, da smo hitro našli zamenjavo, saj je v tem času zaradi razmer trg dokaj miren. Verjamem, da se bo Paavo odlično odrezal in da bo med boljšimi vratarji v ligi. Trenutno je zadovoljstvo obojestransko."

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike