Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

fantka Svet24.si

Drobna zadovoljstva vodijo v prostor neskončnih ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

janez janša, shod Reporter.si

Kdo ima koga za norca? Janša, večkrat v ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

pakiranje Njena.si

Celotnega pakiranja in selitve v oddaji ne vidite

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 27.01.2018 21:47:40

Mlade salzburške bike so prijeli za roge: Po štirih tekmah brez zmage so ljubljanski zmaji zdaj le slavili

www.alesfevzer.com
Zmaga hokejistov Olimpije.

Hokejisti SŽ Olimpije so v tekmi alpske lige premagali Red Bull Juniors z 2:0 (0:0, 1:0, 1:0), za Ljubljančane sta zadela Gal Koren (35.) in Andrej Hebar (60.).

Ljubljanski hokejisti so prekinili niz štirih tekem brez zmage, ki je trajal od šestega januarja. Obenem pa je današnji uspeh prva zmaga novega trenerja Jureta Vnuka, ki je tokrat drugič uradno vodil ekipo, eno tekmo pa je oddelal kot začasni trener.


Današnji tekmec za zmaje ni bil prav idealen za celjenje ran oziroma nov vzpon; mladi Salzburžani so se namreč v zadnjem obdobju izkazali za moštvo, ki ljubljanski zasedbi ne ustreza, dobili so zadnji tekmi na svojem delu (eno sicer po dodatnem delu igre), tudi današnji obračun pa je bil tesen.

Ljubljančani so imeli spet razpoloženega vratarja, olimpijski rezervist Robert Kristan je končal pri 31 obrambah, v napadu pa je za vodstvo poskrbel Gal Koren v 35. minuti. Zmago so nato slovenski hokejisti dokončno potrdili v zadnji minuti, ko je ob poskusu gostov brez vratarja prazen gol zadel edini udeleženec olimpijskih iger iz slovenskih klubov Andrej Hebar.

Olimpija je spet nekoliko bolj trdno na šestem mestu lestvice, do konca rednega dela ima še šest tekem, naslednjo 31. januarja, ko bo gostila Val Gardeno.

Značke: hokej, sta

Članki iz rubrike