Mobilna verzija
Robert Pogačar
Robert Pogačar

Reševanje ljubljanskega hokeja: Janković prepričal Avstrijce

Nikola Miljković

Vodstvo lige EBEL na čelu z direktorjem Christianom Feichtingerjem je v sredo obiskalo Ljubljano. V ospredju je bil sestanek z ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem, ki je Avstrijcem ponudil zagotovila, da se bodo stvari uredile, igralci pa dobili, kar jim dolgujejo.

Na omenjenem sestanku v Mestni hiši, ki se ga je poleg Feichtingerja udeležil tudi vodja tekmovanja Lyle Seitz, iz Olimpije pa predstavnik marketinga Sandi Fon, je bil prisoten tudi trener ekipe Bojan Zajc, ki je po njem večji optimist, kot je bil pred njim. "V obraz smo si povedali stvari, ki bi si jih morali že prej. Vodstvo lige Ebel je bilo nad našimi rezultati zelo pozitivno presenečeno, saj jim nikakor ne gre v glavo, s kakšno ekipo lahko pariramo najboljšim avstrijskim moštvom. Stvar je videti zelo pozitivna in verjamem, da tako misli tudi vodstvo lige. Avstrijci so bili kar konkretni in ni veliko časa, da stvari spremenimo. Treba bo dobro zavihati rokave, da bomo to izpeljali. Seveda so prvi pogoj, ki ga moramo izpolniti, če v ligi še hočemo igrati tudi naslednjo sezono, zaostala izplačila igralcem."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO PREBERETE TUDI NA WWW.TRAFIKA24.SI!

Značke: ebel , olimpija , jankovič