Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Robert Pogačar
Robert Pogačar
1 02.02.2017 13:18:29

Reševanje ljubljanskega hokeja: Janković prepričal Avstrijce

Nikola Miljković
Vodstvo lige EBEL na čelu z direktorjem Christianom Feichtingerjem je v sredo obiskalo Ljubljano. V ospredju je bil sestanek z ljubljanskim županom Zoranom Jankovićem, ki je Avstrijcem ponudil zagotovila, da se bodo stvari uredile, igralci pa dobili, kar jim dolgujejo.

Na omenjenem sestanku v Mestni hiši, ki se ga je poleg Feichtingerja udeležil tudi vodja tekmovanja Lyle Seitz, iz Olimpije pa predstavnik marketinga Sandi Fon, je bil prisoten tudi trener ekipe Bojan Zajc, ki je po njem večji optimist, kot je bil pred njim. "V obraz smo si povedali stvari, ki bi si jih morali že prej. Vodstvo lige Ebel je bilo nad našimi rezultati zelo pozitivno presenečeno, saj jim nikakor ne gre v glavo, s kakšno ekipo lahko pariramo najboljšim avstrijskim moštvom. Stvar je videti zelo pozitivna in verjamem, da tako misli tudi vodstvo lige. Avstrijci so bili kar konkretni in ni veliko časa, da stvari spremenimo. Treba bo dobro zavihati rokave, da bomo to izpeljali. Seveda so prvi pogoj, ki ga moramo izpolniti, če v ligi še hočemo igrati tudi naslednjo sezono, zaostala izplačila igralcem."

CELOTEN ČLANEK SI LAHKO PREBERETE V ČETRTKOVI TISKANI IZDAJI EKIPE SN, KI SI JO LAHKO PREBERETE TUDI NA WWW.TRAFIKA24.SI!

Značke: ebel, olimpija, jankovič

Članki iz rubrike