sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Renato šokiral z maščevanjem

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

nu
nu
15 05.03.2023 13:35:01

Genialno! Oponašal smrkanje Stareta in navdušil Slovenijo - Jelko, zakaj robec?! (video)

media24
Ekipa satirične oddaje Kaj dogaja je ponovno presegla samo sebe in navdušila vse.

Naj gre za leve ali desne, za ene, za druge ali za tretje, fantastična satira v imenitni oddaji TV Slovenija si privošči vsakogar, ki si s svojim delovanjem na kateremkoli področju to zasluži. Zato ni presenečenje, da se gospodje in gospe niso ustavili niti, ko si je bilo treba privoščiti dolgoletnega sodelavce lastne televizijske hiše, športnega komentatorja Andreja Stareta. Njegovo ogabno smrkanje, ki ga je dodal že leta nadležnemu hrkanju v odprt mikrofon pač ni moglo ostati brez tovrstne obravnave. 

Stare, ki je s svojim stalnim 'vlečenjem pod streho' zaznamoval prvi teden svetovnega prvenstva v Planici enako kot slab obisk na tribunah, si je nedvomno zaslužil, da jih zaradi obupno motečega, nehigieničnega in nespoštljivega početja dobi po taistem nosu. Tilen Artač in Jure Mastnak sta storila natanko to s skečem, v katerem, je prvi igral dolgoletnega strokovnega sodelavca nacionalke Jelka Grosa, drugi pa je bil naravnost genialen v vlogi Stareta. Za aplavz. Za stoječe ovacije. 

Ne samo da je Mastnak odlično zadel tako Staretov glas kot njegove grlno-nosne vložke na čelu s smrkanjem, nad katerim se je zgražala vsa Slovenija, tudi vsebinsko je bil prispevek tega odličnega imitatorja naravnost fenomenalen. Mastnaku med drugim niso ušle podrobnosti, kot so Staretovo nepotrebno in neupravičeno obračunavanje s sodniki ter izmišljevanje netočnih, pogosto celo povsem zgrešenih zgodovinskih, geografskih in športnih podatkov. 

Da ne govorimo o tem, da je bilo ob stalnem smrkanju v skeču slišati tudi ropotanje kozarcev in steklenic - ob čemer si lahko mislite, kar si pač želite. In kar je privedlo do enega od vrhuncev skeča. "Potrebuješ robec?" vpraša Jelko. "Ne, zakaj?" se čudi Stare. "Ker se je nekaj polilo po mizi." Dodaten komentar ni potreben, celotno oddajo si lahko ogledate na tej povezavi, skeč pa od 23:14 naprej.    

Članki iz rubrike