benifer Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

kača-na-policijski-postaji Svet24.si

Kača s policijske postaje Koper

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000 Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in ...

1696960818-172a6788-1696960549922 Reporter.si

Teorije zarote: bo Anžetu Logarju uspelo prevzeti...

Komplet za trening Ekipa24.si

Šik po francosko s slovensko noto

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic Ekipa24.si

Ste videli to? Navijači Oklahome z majicami z ...

ue
ue
11 26.02.2022 20:30:36

UH, kakšen ČUSTVEN ZAPIS! SLOVENSKA OLIMPIJKA vsem zaprla usta in jim SPOROČILA, da... (foto)

Instagram
Anamarija Lampič je na tekmi svetovnega pokala v Lahtiju v sprintu teka na smučeh osvojila peto mesto.

Lampičeva je razočarana zapustila olimpijske igre na Kitajskem, saj ni dosegla cilja, ki si ga je zastavila. Počutila se je nemočno, toda vseeno je zbrala toliko moči, da je nastopila na naslednji tekmi svetovnega pokala. 

Kljub temu, da je osvojila peto mesto v svetovnem pokalu, so jo še vedno mnogi kritizirali. In Anamarija se je odločila, da na družbenem omrežju deli svoje misli. 

"Če bi me nekaj dni nazaj vprašali, kako se počutim in kaj si mislim o Lahtiju? Odgovorila bi, da sem po vrnitvi s Kitajske želela ostati doma in izpustim tekme v Lahtiju. Počutila sem se popolnoma uničeno, prazna, brez energije, da bi še tekmovala. Telo mi je govorilo, da potrebujem počitek, toda vem, da moram preživeti še nekaj tekem in potem bo vse končano. Vem tudi, da nisem edina, ki gre skozi nekaj takega. Torej, po današnji tekmi vidim, da še vedno lahko nekaj iztisnem iz sebe in da sem še vedno močna. Po dirki me je veliko ljudi spraševalo, zakaj sem bila spredaj in ne zadaj ter čakala, da bi bila lahko na stopničkah... in blablabla... To sem naredila zase in danes mi je bilo vseeno, če nisem bila na stopničkah. Samo uživala sem v tem občutku, da lahko dirkam in da lahko tekmujem proti velikim tekaškim narodom. Mnogi ne vedo kako trdo je treba delati, da si v stiku z najboljšimi. Danes sem zelo vesela in ponosna na svojo ekipo za moje zelo hitre smuči. Hvala vsem, ki verjamejo v nas. Preprosto sem rada to kar sem. Nihče nima moči, da bi nadzoroval moje občutke, ker imam svoje srce," je zapisala Lampičeva. 

Članki iz rubrike