zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

mbappe Ekipa24.si

"Tako hitro kot teče Mbappe, sem jaz tekel v ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

doncic Ekipa24.si

Dallas slavi! Luka Dončić in druščina ...

STA
STA
0 01.03.2021 09:54:07

GROZA in STRAH na superveleslalomu! Kar dve smučarki z GROZLJIVIMA poškodbama, posnetek šokira! (video)

Profimedia
Norvežanka Kajsa Vickhoff Lie in Avstrijka Rosina Schneeberger sta bili v nedeljo po grdih padcih na superveleslalomu za svetovni pokal alpskih smučark v italijanski Val di Fassi operirani. Obe sta si zlomili nogo, poroča avstrijska tiskovna agencija APA.

Obe tekmovalki so operirali v avstrijskem Innsbrucku, sta zapisali avstrijska in norveška smučarska zveza v današnjih izjavah za javnost.

Sedemindvajsetletna Schneebergerjeva je padla v prvem delu preizkušnje in si zlomila tako golenico kot mečnico desne noge. Po poročanju avstrijske zveze so ji obe kosti stabilizirali z vijaki.



Tudi Vickhoff Liejeva si je pri padcu zlomila obe kosti leve noge, pred posegom pa se je pritoževala še nad bolečinami v levem kolenu. Več o poškodbi kolena bo znanega po dodatnih pregledih, je še dodala norveška zveza.

Na superveleslalomu za svetovni pokal je sicer zmago slavila domačinka Federica Brignone, Švicarka Lara Gut-Behrami pa je z drugim mestom osvojila mali kristalni globus v superveleslalomu, v boju za veliki kristalni globus pa ima pred zadnjimi osmimi preizkušnjami 187 točk prednosti pred Slovakinjo Petro Vlhovo.

Članki iz rubrike