Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353 Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do ...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

dejan dogaja1 Njena.si

Dejan Dogaja in Kiara Haas: Ljubezen jima daje ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

zu
zu
2 26.01.2021 12:17:03

Prvič po 'aferi Planica' se vrača Timi ZAJC! Trener z zelo zanimivim RAZKRITJEM iz ozadja: bil je psihološko ...

Jurij Kodrun
Timi Zajc se vrača v reprezentanco.

Ta konec tedna se bodo smučarski skakalci merili v nemškem Willingenu, del slovenske reprezentance pa bo prvič po aferi na svetovnem prvenstvu v Planici tudi Timi Zajc. V zadnjih treh tednih je delal pod budnim očesom Janija Grilca, trener Robert Hrgota pa je že pred dnevi napovedal, da se bo Zajc v reprezentanco vrnil na preizkušnji v Willingenu.


Zajc je šokiral s svojim zapisom na Instagramu med svetovnim prvenstvom v Planici, kjer je takratnega trenerja Gorazda Bertonclja zaradi slabih rezultatov pozval k odstopu. Bertoncelj se je takrat res poslovil, Zajc pa bil kaznovan, kasneje pa se je opravičil za svoj način izražanja mnenja.

In v kakšni formi se vrača v svetovni pokal? "Pristop je bil pravi. Zelo lepo je sodeloval. Program, ki sem mu ga naredil, je sprejel in ga razumel. Pokazal je napredek. Pomembno je bilo, da se osveži trening specialne hitre moči in tehnike. Zadeva se je med seboj kar lepo prepletala. Tudi na skakalnici je bilo precej drugače," je za Sportal razkril Grilc in dodal: "Predvsem je naredil napredek v tehniki. Stabiliziral jo je. V tem času je še testiral nekaj opreme. Drugo z drugim gre. Na začetku je bil malce prazen, psihološko tudi. Zaradi vseh dogodkov je bil razumljivo potrt."

Članki iz rubrike