boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715253201-dsc9430-01-1715253168875 Necenzurirano

Ukradeni otroci: kako je Matej Tonin sunil delo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

nemo palec Njena.si

VIDEO: Nemo od vzhičenosti razbil pokal in si ...

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

su
su
1 16.01.2021 02:27:53

Bucikova ŽRTEV TATVINE, ostala je brez legendarnega - takšnih ne delajo več

Ana Bucik je ena od šestih tekmovalk, ki bo na 57. Zlati lisici, tako kot lani v Kranjski Gori, branila slovenske barve.

Prehod v leto 2021 za 27-letno Novogoričanko ni bilo dobro. Čeprav se je verjetno konca minulega leta zaradi vseh nevšečnosti zaradi koronavirusa zelo veselila, ji ji ga je priskutil neznani nepridiprav. Ta ji je namreč v izdihljajih leta pred blokom, kjer živi, izmaknil kolo.

"Moj stari legendarni zeleni poni, tak, ki jih ne izdelujejo več. Kolo je že zelo staro in zato sem nanj še posebno navezana, a očitno se nekateri tega ne zavedajo. Kolo sicer nima velike denarne vrednosti, pa tudi dolgih tur ni z njim mogoče delati, je pa odlično za vožnjo po mestu. Sprva sem mislila, da si ga je kdo sposodil in ga bo vrnil ali morda odložil na kakšni drugi lokaciji v mestu. A vse bolj se zavedam, da sem kolo za vedno izgubila in da ga ne bom več videla. Po pomoč sem se obrnila tudi na sledilce na družbenih omrežjih in jih prosila, da mi sporočijo kakršno koli informacijo, a kot kaže, je moj zeleni poni za vedno poniknil. Res sem žalostna, da se dogajajo take stvari," je potožila Bucikova, ki je v tekmovalnem pogledu koledarsko leto začela z odstopom na zagrebškem slalomu.

Značke: ana-bucik, tatvina

Članki iz rubrike