rok snežič, Anita Peček Stramšak Svet24.si

Je Snežičeva nova partnerica res razvpita Dijana...

bakren žleb Svet24.si

Nepridipravi ukradli žlebove z mrliške vežice

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

PERNULA mala seva-xx Reporter.si

Poglejte to razkošje nad Izolo: največja posest ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

sveca Ekipa24.si

V hudi prometni nesreči na primorski avtocesti ...

STA
STA
0 08.05.2020 18:35:50

Korošec za nos povlekel francoske skakalce

Nekdanji avstrijski skakalec in pozneje glavni trener avstrijske reprezentance v smučarskih skokih Heinz Kuttin, kot kaže, le ne bo prevzel mesta glavnega trenerja v izbrani vrsti Francije. Kot je poročal francoski športni dnevnik L'Equipe, je Kuttin, ki bi moral francoski zvezi le še vrniti podpis, prelomil besedo, tako da ga v Francijo ne bo.

Francoski mediji so v ponedeljek poročali, da bo Kuttin v prihodnje glavni trener francoske skakalne reprezentance. Na tem mestu naj bi zamenjal Nicolasa Bala.

"Za nas je to pomemben korak. Imamo veliko mladih talentov, na najvišji ravni pa nam do zdaj ni uspelo narediti preboja," je trenersko okrepitev za časnik L'Equipe takrat pojasnil direktor zveze Jerome Laheurte, ki je zdaj dejal, da se na francoski zvezi čutijo ogoljufane.



L'Equipe poroča, da je Korošec prelomil obljubo in francosko zvezo povlekel za nos. "Prizadeti smo po človeški plati, počutimo se ogoljufane," je pojasnil Laheurte in dodal, da so se s Kuttinom o vsem dogovorili, na koncu pa avstrijski trener ni pristavil podpisa na dogovor ter prek telefona obvestil zvezo, da ne bo prišel.

Kuttin je nazadnje vodil kitajsko ekipo, od katere pa se je marca poslovil. Glavni trener avstrijske reprezentance je bil med letoma 2014 in 2018. Zdaj naj bi ga premamile ponudbe bolj skakalno atraktivnih ekip.

Članki iz rubrike