boštjan-močnik 2 Svet24.si

Brigadir Boštjan Močnik: »Kdo pa bo pomagal, ko...

pgd-križe, pgd-tržič, požar-sebenje Svet24.si

Foto: Zagorela hiša v občini Tržič

1715284723-172a1607-1715284697348 Necenzurirano

Afera sodna stavba: kabinet Andreje Katič bo ...

anze logar pl3 Reporter.si

Anže Logar izzval Janšo: »Pripravljen sem na ...

maribor af Ekipa24.si

Sol na ljubljanske rane! Ste videli, kaj so ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Je Pečnik načrtno zapeljal ...

luka doncic dallas pm Ekipa24.si

Kar je 'pretepeni' in poškodovani Dončić ...

su
su
2 13.11.2019 10:31:10

Fotografija predsednika Boruta Pahorja s skakalnim šampionom, ki se bori z RAKOM, resnično osupne! (foto)

www.alesfevzer.com
Predsednik Republike Slovenije Borut Pahor je navdušil na svojem obisku na Norveškem, kjer se je med drugim srečal z nekdanjim rekorderjem v smučarskih poletih Bjørnom Einarjem Romørenom, ki se bori z rakom.

Med obiskom Norveške si je predsednik Republike Slovenije Borut Pahor ogledal tudi skakalnico v Holmenkollnu, kjer ga je med drugim pozdravil nekdanji rekorder v smučarskih poletih Bjørn Einar Romøren. Ta je pred meseci šokiral z novico o zahrbtni bolezni, trenutno se zdravi za tumorjem v hrbtenici.

Slovenski ljubitelji športa so bili predvsem šokirani nad fotografijo predsednika Pahorja z norveškim šampionom, na kateri je Norvežan brez las, saj so bili prej njegov zaščitni znak ravno dolgi lasje. "Z norveškim kraljevim parom smo si ob mojem državniškem obisku na Norveškem ogledali tudi vrh skakalnice Holmenkollen. Tam nas je pozdravil Bjørn Einar Romøren, ki je leta 2005 na naši planiški velikanki postavil svetovni rekord v poletih. Gospod Romøren se bori z rakom, a nam je kljub temu nasmejano razkazal najstarejšo skakalnico na svetu. Izjemen skakalni šampion, ki je odločen, da bo preživel in premagal bolezen," je zapisal Pahor.

Članki iz rubrike