Progasti goz foto Davorin Tome Svet24.si

Išče se največja slovenska kača! Ljudem je ...

220820-Zel-3615 Svet24.si

Foto: Za “sendvič” vestno opravijo svoj hobi

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 ...

robert golob vecer rb Reporter.si

Trojni strel v koleno za Gibanje Svoboda ...

kidd doncic Ekipa24.si

Kakšno je najnovejše zdravstveno stanje Luke ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

pogacar 1 Ekipa24.si

Tako malo je manjkalo! Tukaj je posnetek, ...

nu
nu
4 01.10.2018 14:00:28

DRAMA! Štuhčeva PREPREČILA DOSTOP MASSIJU - dodatno preseneča vloga ILKINEGA FANTA!?

Grega Wernig
Ilka Štuhec se po sanirani poškodbi kolena letos vrača v svetovni pokal. In pri tem preizkuša prav vse metode, za kakšno stotinko manj na stezi.

Zato veliko časa preživi tudi na drugačnih testiranjih, kot je bilo ob dnevu najboljših smučarjev, inženirji, trenerji in opremljevalci smučarske opreme v vetrovniku tik čez mejo v Italiji, kot poroča Dnevnik. 

Ilka Štuhec se je odzvala vabilu v Sovodenj pri Gorici, kjer je skupaj z nekaterimi ostalimi smučarji (med njimi tudi Boštjan Kline) tesitrala tako opremo kot pozicijo na smučeh v 50-metrskem vetrovniku. No, bolj presenetljiv pa je podatek, da je po poročanju Dnevnika Mariborčanka preprečila vstop v vetrovnik Andrei Massiju, nekdanjemu trenerju Tine Maze ob večini njenih večjih uspehov v svetu alpskega smučanja.

Kot piše Dnevnik, so šle stvari takole. Massija, nekdanjega vodjo ekipe Tine Maze je poklical Beni Matti, vodja tekmovalne ekipe pri švicarskem proizvajalcu Stöckliju. Toda Alberto Olivetto, s katerim sta sodelovala več let, Massija ni spustil naprej. Massijeve prisotnosti naj si po Olivettovih besedah ni želela Ilka Štuhec. Kot trdi Dnevnik, Massi tega ni najbolje sprejel in se je z Olivetto sporekel. 

Olivetto je sicer lastnik podjetja Energiapure, ki se ukvarja s smučarskimi dresi. Dodatno zanimivo pa je pri vsem skupaj to, da je Matti - torej človek, ki naj bi povabil Massija - veljal za življenjskega sopotnika Štuhčeve, ki je nato Massiju pristop preprečila. 

massi maze
STA

Članki iz rubrike