pirc musar bql Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu ...

asfinag Svet24.si

Z avtoceste rešili izgubljeno mamo raco in devet ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

koscek erika Reporter.si

Poslovne skrivnosti partnerja Erike Žnidaršič: ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

Vedran Mlikota Njena.si

Botri: Ste videli, kaj se je zgodilo z Vinkom ...

1714382871-006-cel-oli-240428-lv-1714382855842 Ekipa24.si

Celjani mislijo resno! Snubili Modrića in ...

STA
STA
0 04.07.2018 15:47:52

Veliko hrupa za prazen nič: Hirscher na težko pričakovani tiskovni konferenci razblinil dvome o prihodnosti!

ALESFEVZER.COM
Avstrijski alpski smučar Marcel Hirscher, sedemkratni zmagovalec skupnega seštevka svetovnega pokala, je na srečanju z novinarji v bližini Salzburga danes potrdil, da bo nadaljeval kariero, poroča avstrijska tiskovna agencija APA. "Povsem normalno se pripravljam na sezono," je dejal Hirscher.

Devetindvajsetletni Hirscher je z današnjim nastopom končal ugibanja o tem, ali bo morda sklenil športno pot. "Veliko sem imel za postoriti, za mano je obsežen sklop priprav pa tudi razmišljanja. Tudi ta sezona bo sezona z Marcelom, kakšna bo forma pa še ne znam povedati," je še dejal Avstrijec.

Dvakratni olimpijski in šestkratni svetovni prvak, v Pyeongchangu je slavil v veleslalomu in kombinaciji, se je nazadnje spogledoval tudi s prehodom iz tehničnih k hitrim disciplinam.



Spremembe pa je zmagovalec 58 tekem za svetovni pokal poleti že doživel na osebnem področju. Junija se je poročil z dolgoletno prijateljico Lauro Moisl, s katero septembra pričakujeta prvega otroka.

Sezona svetovnega pokala se bo začela zadnji vikend oktobra s tradicionalnima veleslaloma na ledeniku v Söldnu, vrhunec zime pa bo februarsko svetovno prvenstvo v Aareju.

Članki iz rubrike