Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

bu
bu
32 27.01.2018 08:33:29

Mislite, da je BESEN na Slovence in Slovenijo?! EPSKI ODZIV 'ožigosanega' Jakova Faka, čeprav ne bo nosil zastave, bo naredil vse ...

Reuters
Oglasil se je Jakov Fak.

Kako biti boljši od tistih, ki te kritizirajo in ti ne privoščijo uspeha? Jakov Fak to zna! Na Hrvaškem rojeni biatlonec, ki nastopa za Slovenijo, je v teh dneh v središču pozornosti javnosti deželice na sončni strani Alp. A slednjega je po stari navadi spet razdelila. Eni so mnenja, da Fak preprosto ne more nositi slovenske zastave na odprtju olimpijskih iger, številni drugi pravijo, da ni enega razloga, zakaj temu ne bi bilo tako. No, Fak je gordijski vozel presekal kar sam; odpovedal se je tej časti in jo raje prepustil nekomu drugemu.

To novico je javnosti sporočil Olimpijski komite Slovenije, zdaj se je na družbenih omrežjih oglasil tudi Jakov Fak. In to s kakšnim zapisom! Če mislite, da je jezen ali besen, se motite ... "Lep pozdrav. Bližajo so moje tretje olimpijske igre, sem sproščen in se veselim! Fokusiran sem na trening in šport. Veliko časa sem žrtvoval zato, da bi po zdravstvenih težavah prišel nazaj na visok nivo in v svetovni vrh. Celo življenje sem podredil temu športu, ki ga imam zelo rad! Zdaj nadaljujem priprave, treniram in delam naprej, da bo forma vrhunska. Kot športnik si želim, da bi naredil najboljši rezultat prav na olimpijskih igrah. Slovenija je lepa, rad jo imam, ljudje so me lepo sprejeli in se bom potrudil, da osvojim olimpijsko kolajno za Slovenijo. Lep vikend vsem," je na Facebooku zapisal 30-letni športnik.

Značke: biatlon, jakov-fak

Članki iz rubrike