kranj, prometna-nesreča, avtobus Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ue
ue
13 23.01.2018 15:46:16

Imate kaj proti, da bi SLOVENSKO ZASTAVO na olimpijskih igrah nosil ON? Znani TRIJE KANDIDATI, vsi so presenetljivi!

arhiv Ekipe SN
Olimpijski komite Slovenije (OKS) je izbral tri kandidate, ki se bodo potegovali za nosilca slovenske zastave na olimpijskih igrah v Pjončangu.

Kandidati so biatlonec Jakov Fak, smučarska tekačica Vesna Fabjan in hokejist Mitja Robar. Nosilca zastave bodo izbrali uporabniki facebook strani Vala 202 tik pred predstavitvijo olimpijcev, ki bo v ponedeljek, 29. januarja. "Kandidate so v bistvu predlagale panožne zveze. Vsekakor je bil pogoj, da ima športnik uspehe in da je v času odprtja sploh na prizorišču," je način, kako so prišli do kandidatov, pojasnil Blaž Perko, predsednik Sveta za tekmovalni šport OKS.

Vsi trije so zagotovo presenetljivi, nekateri so se predvsem spotaknili ob Faka, ki je leta 2010 na olimpijskih igrah v Vancouvru korakal pod Hrvaško zastavo ki jo je nosil sam, in za Hrvaško tudi osvojil bronasto odličje. Naj si bomo na jasnem, mi proti njegovi uvrstitvi med kandidate nimamo NIČ, se pa med ljudmi pojavljajo pomisleki, da je Jakov sicer dobrodošel v slovenski reprezentanci, a naj ne nosi zastave. Še to: Peter Prevc ne more biti med kandidati, saj se skakalci otvoritve iger ne bodo udeležili.  

Članki iz rubrike