Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

1709556859-172a8714-1709556621461 Necenzurirano

Kako rešiti javno zdravstvo? Ministrica naj ukine...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

su
su
2 18.01.2018 17:21:27

VONN: Počutila sem se POSILJENO!

Red Bull
Lindsey Vonn blesti na trening smuka v Cortini, nikakor pa ne more pozabiti, kako ji je poleti postalo slabo zaradi vdora v njeno zasebnost.

Ameriška snežna kraljica je prvič v javnosti spregovorila o tem, kako se je počutila, ko so v javnost prišle njene gole fotografije iz obdobja, ko je prijateljevala z golfistom Tigerjem Woodsom. V pogovoru za ameriški magazin Sports Illustrated je dejala: "Mislim, da je ni bolj boleče stvari na svetu." Vonnova je priznala, da so ji vdrli v mobilni telefon in potem fotografije objavili na svetovnem spletu. Kljub temu, da se je njena pravna služba izjemno trudila, so bile fotografije javne več kot en dan, seveda pa take stvari ostanejo na svetovnem spletu za vedno.

"To je bilo tako, kot bi me nekdo poslili, spolno zlorabil," je še dejala Vonnova, ki se pripravlja na olimpijske igre v Pjongčangu.

Priznala je še, da je skušala s treningom in športom odmisliti vse te grde stvari, ki so se ji zgodile. "Vse kar se je nabiralo v meni - padec samozavesti, jeza in razočaranje, sem skušala očistiti s športom," je še dodala Lindsey.  

Članki iz rubrike