Mobilna verzija
Peter Poles in Tara Zupančič Odkrito.si

Druga sezona šova Zvezde plešejo: Svet bi bil ...

MaticKolenc_IndiraEkic Svet24.si

Po koncu šova našla ljubezen!

brisače Svet24.si

Zdravju nevarni mikrobi na brisačah

gosposvetska cesta_prenova Svet24.si

Slaba novica za voznike: zaprta tudi Dalmatinova

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

alenka tetickovic Njena.si

Bolezen: Alenka Tetičkovič se počasi pobira

branko duric duro Njena.si

Kaj je počel Đuro z energično svetlolasko?

STA
STA

Čater 13. na kombinacijskem smuku, najhitrejši Kriechmayr

Reuters

Avstrijec Vincent Kriechmayr vodi po smuku za alpsko kombinacijo v švicarskem Wengnu, ki šteje za točke svetovnega pokala alpskih smučarjev. Od slovenske šesterice se je izkazal Martin Čater, ki si je solidno izhodišče za napad priboril s 13. mestom in z zaostankom 1,52 sekunde.

Na vrhu sta dva Avstrijca. Hannes Reichelt je bil 59 stotink sekunde počasnejši od rojaka povsem na vrhu. Za Avstrijcema se je uvrstila italijanska trojka Dominik Paris (+0,74), Peter Fill (+0,76) in Christof Innerhofer (+0,84).

Od slovenskih predstavnikov na startu kombinacije se je edino Čater uvrstil v prvo trideseterico najhitrejših. Preostali bodo drugi del tekme, kombinacijski slalom, začeli šele, ko bo nastopila prva trideseterica.

Miha Hrobat in Klemen Kosi (oba z zaostankom 2,85 sekunde) sta si razdelila 34. mesto, Boštjan Kline (+2,88) je bil 36., Tilen Debelak je pristal na 48. mestu (+4.00), Rok Perko (+6,01) pa je bil 62. od 64 uvrščenih. Francoza Alexisa Pinturaulta, ki je dobil kombinacijo v Bormiu, ni bilo na startu.

Druga vožnja bo na sporedu ob 14. uri.