sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

fake news mediji lazne novice pf Reporter.si

V slovenskih medijih ostajamo samo še mazohisti, ...

Rhea Bullos Ekipa24.si

'Superge' za 200 evrov? Ne, tudi tako se lahko ...

Barron pred nekaj meseci .. Odkrito.si

Barron Trump - Za to je zaslužna slovenska kri!

kolesarska dirka gvatemala Ekipa24.si

Noro! Ali je namerno zrušila kolesarja kot v ...

zu
zu
1 10.01.2018 10:05:05

POZOR, zelo nazorni in zelo KRVAVI posnetki! Veliki zvezdnik zimskih olimpijskih iger pokazal, kako je na obrazu dobi 62 ŠIVOV! (foto in video)

Slab mesec dni pred začetkom olimpijskih iger v Pjongčangu je eden od največjih zvezdnikov Shaun White, sicer deskar v snežnem kanalu, pokazal, kako zelo hudo jo je skupil na pripravah na Novi Zelandiji.

Američan Shaun White, sicer dvakratni olimpijski prvak v snežnem kanalu je dva meseca po hudi poškodbi na pripravah na Novi Zelandiji pokazal, kako je dobil neverjetnih 62 šivov na obrazu. Sicer izjemno izkušeni deskar, ki je verjetno tudi eden od najbolj priljubljenih in prepoznavnih ameriških zimskih športnikov v domovini, je namreč zgrešil mesto, kjer bi moral pristati po enem izmed skokov in padel s sedmih metrov, z obrazom pa je trčil naravnost v leden sneg. Posledice so bile grozljive, njegov obraz je bil popolnoma izmaličen, dobil je 62 šivov.

shaun white
Reuters

"Nikoli prej nisem izgubil toliko krvi," je povedal White, ki je zdaj dva meseca pozneje s svetom delil video svojega padca. "Poškodbe vsekakor niso bile le površinske, veliko bolj so me prizadele v psihološkem pogledu. Kadarkoli se pogledam v ogledalo, na čelu vidim ogromno rano. Vsekakor ni zabavno," je povedal White, ki pa se po poškodbi že pripravlja na svoje četrte olimpijske igre, kjer bo skušal popraviti vtis iz Sočija, kjer je osvojil zanj slabo 4. mesto. Huda poškodba ga ni ustavila, še več, brez trohice strahu še naprej izvaja vse zahtevne skoke, tudi tega, ki se je na pripravah končal skorajda tragično. 

Članki iz rubrike