900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

poroka-na-prvi-pogled, 3 Njena.si

Poroka na prvi pogled: Katja za kratek čas ...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

zu
zu
4 17.12.2017 10:58:31

Ameriška kraljica smučanja poskrbela za SLABO novico in za velik preplah med njenimi oboževalci: Je ogrožen njen olimpijski nastop?

Profimedia
Po zmagi na superveleslalomu se je nesporna kraljica belih strmin vrnila na najvišjo stopničko svetovnega pokala, toda naslednji dan takoj razočarala svoje oboževalce.

V soboto je Lindsey Vonn prišla do svoje 78. zmage v svetovnem pokalu in se s tem dosežkom še približala legendarnemu Švedu Ingemarju Stenmarku, ki je absolutni rekorder s 86 zmagami. Vonnova, ki je imela v zadnjih letih številne težave s hudimi padci in poškodbami, po St. Moritzu je tožila za bolečinami v hrbtu, je zmagala prvič v novi sezoni, kar so tudi njene prve stopničke po 15. marcu in letošnjem Aspnu.

Mnogi njeni oboževalci so tako komaj čakali nedeljsko preizkušnjo, a jih je Vonnova razočarala in hkrati poskrbela za preplah. "Na žalost danes ne bom tekmovala. Koleno je po včerajšnji preizkušnje boleče in odločila sem se, da ne tvegam in spočijem svoje telo. Osredotočam se na olimpijske igre," je zapisala Vonnova. Mnogi pa se že sprašujejo, ali bo Vonnova glede na vse težave in poškodbe na začetku letošnje sezone sploh dočakala olimpijske igre.

Članki iz rubrike