mlin Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

medved, rjavi medved Svet24.si

Ministrstvo sledilo stroki: Letos bodo odstrelili ...

1701778337-dsc9818-01-1701778319724 Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je ...

cernivceva 6a PL Reporter.si

Milijon in pol evrov vredne hiše gradbenega ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Ansambel Igor in zlati zvoki Revija Stop

»Vse dni, vse noči« igrajo že lepih 32 let

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

su
su
13 09.12.2017 11:54:46

BRUTALNO ISKRENI TONE VOGRINEC: Spolni odnosi s Katjo Koren? Bila sva na policiji ...

www.alesfevzer.com
Eden najpomembnejših in obenem najvplivnejših ljudi v zgodovini slovenskega alpskega smučanja je danes 75-letni Tone Vogrinec. V obširnem intervjuju za Sportal je v svojem slogu brez vsakega zadržka spregovoril o marsičem.

Dolgoletni glavni trener in direktor slovenskih smučarskih reprezentanc je spregovoril tudi o številnih očitkih na njegov račun: "Ni mi vseeno in tega ne skrivam. Sem pa prenehal prebirati komentarje pod članki. Če ne bereš, ne veš, kaj ljudje pišejo. Motil me je predvsem negativizem, stalno pljuvanje po ljudeh. Seveda, če si Miki Miška, napišeš, kar ti šine v glavo. Anonimnost je pri tem res nesmiselna."

O spolnih odnosih z več tekmovalkami, med drugim tudi s Katjo Koren, ki naj bi morala celo splaviti: "Bil sem zgrožen in šokiran, da takšna umazana laž na tako preprost način kroži po spletu. S Katjo sva bila na policiji. Ugotovili so, da je bil članek objavljen v Ukrajini. Do avtorja tako nisva mogla. Joj, kako bi ga tožil. Eno je demokracija, nekaj drugega pa je, da ljudje lažejo in pljuvajo drug po drugem."


In o denarju: "'Vse so pokradli!' Te stavke imam najraje. Zase sem poslušal, da sem za darilo prejel jadrnico. Res? Da, imel sem jo. Kupil sem rabljeno. Na srečo sem shranil položnice za vse obroke. Kar pa zadeva mojo plačo, lahko povem, da sem si po osamosvojitvi izboril mesečni prihodek v višini poslanske plače."

Kaj pa Mateja Svet? Tudi v zvezi z njenim koncem kariere se je pletlo veliko zgodb. "Jaz sem svoje že povedal. Edini nesporazum, ki sva ga imela, je bil, da ji, drugače kot pri Bojanu Križaju, nisem mogel dovoliti osebnega pokrovitelja. Pri Bojanu mi je šel na roke generalni pokrovitelj moških reprezentanc. V Matejinem primeru tega soglasja ni bilo. To je vse."

Članki iz rubrike