požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

zaprti-menedžerji Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Del ekipe iz zakulisja kar preveč ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

nu
nu
9 07.12.2017 12:56:15

Vroča ameriška smučarka na udaru KRITIKOV zaradi Donalda TRUMPA: Preboli že, ti užaljena mimoza, morda bi morala pojesti nekaj ličila!

Reuters
Ne glede na to, kje je in kaj počne, ena od najboljših smučark vseh časov Lindsey Vonn vedno uspe opozoriti nase.

Sezona se je za ameriško smučarko Lindsey Vonn začela zelo pestro: izjemno se je veselila vrnitve v Lake Louis, svojo dnevno sobo, kjer je skupno dosegla že 18 zmag in kjer se je želela po lanskih poškodbah vrniti na zmagovite tirnice, a je svoj prvi smuk končala v snegu in z bolečim padcem. 

Vonnova pa si je v pričakovanju olimpijskih iger v Pjongčangu še nakopala jezo in bes svojih rojakov s svojimi izjavami o kontroverznem predsedniku Donaldu Trumpu. "Zelo resno jemljem olimpijske igre, kaj pomenijo in kaj predstavljajo, kaj pomeni, da na slovesnosti ob odprtju hodiš pod ameriško zastavo. Želim si dobro predstavljati našo državo. In mislim, da trenutno v naši vladi ni veliko ljudi, ki počnejo to," je v pogovoru za CNN povedala Vonnova in dodala, da bi v hipu zavrnila povabilo v Belo hišo, če bi ga dobila. 

Čeprav je bilo veliko takšnih, ki jo pri tej odločitvi podpirajo, je Vonnova prejela kar nekaj zelo sočnih kritik, v slogu naj se ne vmešava v politiko in naj raje smuča. "Sramota si in ne bom navijala zate! Kaj še sledi? Boš rekla, da nameravaš poklekniti, če zmagaš? Preboli že, občutljiva mimoza, Amerika je izvolila predsednika Trumpa in vi elitistični 'športniki' tega ne boste spremenili," se je glasil se je eden od komentarjev, spet drugi je dodal: "Morda bi morala pojesti nekaj ličila, da bi bila lepa tudi od znotraj." 

Članki iz rubrike