Mobilna verzija
dejan kranjc živali1 Odkrito.si

Dejan Krajnc žaluje

janez pletenje Svet24.si

Zadnji v domači fari, ki še obvlada obrt

Victoria Derbyshire Svet24.si

Voditeljica se pred najstniškima sinovoma ...

Slavko Vučurević Svet24.si

Kralj škandalov veleposlanik v Sloveniji?

Fifth Harmony Najstnica.si

Konec za Fifth Harmony

ales prej in potem Njena.si

Aleš danes neprepoznaven: shujšal je skoraj 100 ...

Tara zupančič pop Njena.si

Tara Zupančič po bolezni: Je moja prva!

nu
nu

Vroča ameriška smučarka na udaru KRITIKOV zaradi Donalda TRUMPA: Preboli že, ti užaljena mimoza, morda bi morala pojesti nekaj ličila!

Reuters

Ne glede na to, kje je in kaj počne, ena od najboljših smučark vseh časov Lindsey Vonn vedno uspe opozoriti nase.

Sezona se je za ameriško smučarko Lindsey Vonn začela zelo pestro: izjemno se je veselila vrnitve v Lake Louis, svojo dnevno sobo, kjer je skupno dosegla že 18 zmag in kjer se je želela po lanskih poškodbah vrniti na zmagovite tirnice, a je svoj prvi smuk končala v snegu in z bolečim padcem. 

Vonnova pa si je v pričakovanju olimpijskih iger v Pjongčangu še nakopala jezo in bes svojih rojakov s svojimi izjavami o kontroverznem predsedniku Donaldu Trumpu. "Zelo resno jemljem olimpijske igre, kaj pomenijo in kaj predstavljajo, kaj pomeni, da na slovesnosti ob odprtju hodiš pod ameriško zastavo. Želim si dobro predstavljati našo državo. In mislim, da trenutno v naši vladi ni veliko ljudi, ki počnejo to," je v pogovoru za CNN povedala Vonnova in dodala, da bi v hipu zavrnila povabilo v Belo hišo, če bi ga dobila. 

Čeprav je bilo veliko takšnih, ki jo pri tej odločitvi podpirajo, je Vonnova prejela kar nekaj zelo sočnih kritik, v slogu naj se ne vmešava v politiko in naj raje smuča. "Sramota si in ne bom navijala zate! Kaj še sledi? Boš rekla, da nameravaš poklekniti, če zmagaš? Preboli že, občutljiva mimoza, Amerika je izvolila predsednika Trumpa in vi elitistični 'športniki' tega ne boste spremenili," se je glasil se je eden od komentarjev, spet drugi je dodal: "Morda bi morala pojesti nekaj ličila, da bi bila lepa tudi od znotraj."